ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy Note 4

Λίγους μόνο μήνες μετά από την κυκλοφορία του Galaxy S5 από τη Samsung και μερικούς ακόμα μήνες μακρυά από την ανακοίνωση για τη δεύτερη ναυαρχίδα της, έρχονται στη δημοσιότητα οι πρώτες αξιόπιστες πληροφορίες για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το Galaxy Note 4.
Σύμφωνα με το SamMobile, θα υπάρχουν -ως συνήθως- δύο διαφορετικές εκδοχές του Note 4, μια που θα προορίζεται για τη Βόρεια Αμερική, Νότια Κορέα, Κίνα και Ιαπωνία και μια ακόμα για τις υπόλοιπες αγορές. H εκδοχή για τη Βόρεια Αμερική θα έχει επεξεργαστή Exynos της Samsung, ενώ η άλλη θα φορά το chipset Snapdragon 805 και είναι αυτή που κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε και στη χώρα μας. Λέγεται πως το Exynos SoC που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι το 5433, με τη κωδική ονομασία "Helsink Pro".
Έχει επιβεβαιωθεί πως η συσκευή θα έχει οθόνη AMOLED με ανάλυση 2560x1440 αλλά δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της οθόνης. Εφόσον όμως αναφερόμαστε σε Note μοντέλο τότε μπορούμε να υποθέσουμε πως η οθόνη του θα είναι μεταξύ 5,7 ως 6 ιντσών. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, μπορούμε να αναμένουμε μια κάμερα 16 mega pixel με οπτικό σταθεροποιητή από τη Sony και μπροστινή κάμερα στα 2MP όπως στο Galaxy S5.
Μια ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη στο Note 4 αναμένεται να είναι ο αισθητήρας UV που επιτρέπει καλύτερη ρύθμιση της αυτόματης φωτεινότητας και μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών κατά τη λήψη φωτογραφιών. Επίσης, μπορεί να συνδεθεί με wearables για καλύτερη καταγραφή δεδομένων κατά τη διάρκεια του ύπνου και φυσικά να σας ειδοποιήσει αν υπάρχει κίνδυνος για κάποιο ηλιακό έγκαυμα.

 Site: Phonearena

Δεν υπάρχουν σχόλια