ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung Galaxy Note 4, Με όθονη QHD και αισθητήρα UV;

Λίγους μήνες πριν την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 4 με κωδικό N910, ένα νέο leak έρχεται να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή, ξεκαθαρίζοντας σιγά σιγά το τοπίο για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από αυτήν. Σύμφωνα με το SamMobile, η συσκευή θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, μία για την Νότια Αμερική, Νότια Κορέα, Κίνα και Ιαπωνία, και μία για τον υπόλοιπο κόσμο.Η πρώτη έκδοση θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 805 SoC, ενώ η «παγκόσμια» έκδοση θα ενσωματώνει τον Exynos 5433 με κωδική ονομασία «HelsinkiPro». Ακόμα, το SamMobile επιβεβαιώνει την ανάλυση της νέας οθόνης, η οποία θα είναι 2560 x 1440 pixels (QHD) AMOLED, χωρίς όμως να μας δίνει κάποια πληροφορία για το μέγεθος της. Αν λάβουμε όμως υπόψην μας ότι προορίζεται για την Note σειρά, αναμένεται να έχει μέγεθος μεταξύ 5,7 και 6 ίντσες.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Samsung Galaxy Note 4, η πίσω κάμερα αναμένεται να είναι 16ΜΡ, κατασκευασμένη από την Sony και εξοπλισμένη με optical image stabilization (OIS), ενώ η μπροστά θα είναι ίδια με του Samsung Galaxy S5 στα 2ΜΡ.
Ενδιαφέρουσα προσθήκη αποτελεί η χρήση ενός νέου UV αισθητήρα, εκτός βέβαια από τους ήδη γνωστούς της Samsung. Μία από τις λειτουργίες που θα μπορούσε να προσφέρει ο συγκεκριμένος αισθηητήρας είναι η βελτιώσητης αυτόματης φωτεινότητα της οθόνης της συσκευής, μειωνοντας έτσι την καταπόνηση των ματιών..

Δεν υπάρχουν σχόλια