ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είσοδος της Sony στην αγορά των drones με τους δικούς της φωτογραφικούς αισθητήρες

Νέες δραστηριότητες για τη Sony, η οποία όπως μαθαίνουμε θα κάνει σύντομα την εμφάνιση της σε μία νέα αγορά, αυτή των drones, αν και όχι για τους λόγους που μπορεί να νομίζετε.
Σε συνεργασία με την εταιρεία ZMP η οποία ειδικεύεται στη ρομποτική, θα δημιουργηθεί μία νέα εταιρεία η οποία θα έχει ως κύριο αντικείμενο την παροχή drones σε επιχειρήσεις, τα οποία θα παρακολουθούν και θα φυλάσσουν χώρους. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο ρόλος της Sony στη συνεργασία των δύο εταιρειών, επικεντρώνεται στην παροχή φωτογραφικών αισθητήρων, ένας τομέας στον οποίο ξεχωρίζει ιδιαίτερα η Ιαπωνική εταιρεία.
 Αν και τα ίδια τα smartphones της Sony δεν έχουν καταφέρει να σημειώσουν σημαντική εμπορική επιτυχία, αυτό δεν ισχύει για τους φωτογραφικούς τους αισθητήρες τους οποίους η Sony διαθέτει σε τρίτους κατασκευαστές όπως η Samsung και η Apple με μεγάλη επιτυχία, με το σχετικό τμήμα να παρουσιάζει φέτος σημαντικά κέρδη.
 Η είσοδος της Sony στην κατηγορία των drones, περιέχει νέες δυσκολίες αφού ήδη σ' αυτόν, εταιρείες όπως η Lockheed Martin και η DJI, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη βάση χρηστών, ενώ άλλες εταιρείες του μεγέθους της Google και της Amazon, έχουν δημοσιοποιήσει τα δικά τους μεγάλα σχέδια.

 Site: TheVerge

Δεν υπάρχουν σχόλια