ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sharkoon M20 mouse Review

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που ανεβάσαμε κάποιο ποντίκι στον πάγκο δοκιμών του Insomnia.gr και αυτή η "επάνοδος" συνδυάζεται μάλιστα με την πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο προϊόν της Sharkoon.
To ποντίκι που θα μας απασχολήσει σήμερα έχει την ονομασία Sharkoon M20 και αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρείας να συνδυάσει στο ίδιο προϊόν gaming χαρακτηριστικά, προσιτή τιμή και καλές επιδόσεις. Το εν λόγω ποντίκι έρχεται εξοπλισμένο με οπτικό αισθητήρα ανάλυσης έως και 3.200 dpi ενώ διαθέτει Omron switches, επίχρυσο βύσμα USB, φωτισμό, αλλά και 9 πλήρως προγραμματιζόμενα μέσα από το συνοδευτικό λογισμικό πλήκτρα.

Ακόμη, το Μ20 χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη του μπορεί να διατηρήσει τις επιλεγμένες από το χρήστη ρυθμίσεις από υπολογιστή σε υπολογιστή χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάποια επιπλέον ενέργεια ενώ για όλα όσα αναφέραμε μέχρι στιγμής (αλλά και όσα θα δούμε παρακάτω) το κόστος απόκτησής του είναι κάτω ακόμη και από τα 20€.
Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς έχει να μας δείξει σήμερα η Sharkoon μέσα από την παρουσίαση που ακολουθεί, η οποία όπως συνηθίζουμε θα ξεκινήσει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπό δοκιμή προϊόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια