ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά το Axon Phone, η ZTE ανακοινώνει το Axon Watch

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές μέρες αφότου η ZTE ανακοίνωσε το Axon Phone στην Αμερικάνικη αγορά, και ήδη ανακοίνωσε ένα ακόμη προϊόν στην σειρά, με την ονομασία Axon Watch.
Πρόκειται για ένα smartwatch, το οποίο από άποψη σχεδιασμού μοιράζεται κάποια κοινά στοιχεία με το Axon Phone. Το παράδοξο είναι ότι παρόλο που το Axon Phone θα κυκλοφορήσει στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, το Axon Watch θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας και βασίζεται στο Tencent OS. Ενδεχομένως η Κινέζικη εταιρεία να δημιουργήσει και μία έκδοση του Axon Watch που θα βασίζεται στο Android Wear, ώστε να κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές, ωστόσο δεν ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο για την ώρα.

Το Axon Watch διαθέτει μία στρογγυλή οθόνη αφής τεχνολογίας AMOLED με διάμετρο 1,4 ιντσών ανάλυσης 400 x 400 pixels, η οποία προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι. Στο εσωτερικό του διαθέτει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή συχνότητας λειτουργίας 1,2GHz, 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης διαθέτει Bluetooth 4.1 και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 300mAh.
Παρέχεται δυνατότητα ελέγχου της συσκευής μέσω χειρονομιών, υποστηρίζονται κλήσεις και μηνύματα ενώ επιπλέον παρέχει και δυνατότητα fitness tracking (διαθέτει και αισθητήρα μέτρησης των καρδιακών παλμών). 

 Site: GSMArena

Δεν υπάρχουν σχόλια