ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

AMD και NVIDIA μονομαχούν στο Fable Legends DirectX 12 Benchmark

Η AMD βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την NVIDIA στο δεύτερο κατά σειρά real world DirectX 12 benchmark όπως δημοσιεύει το ExtremeTech.

Το ExtremeTech μέσω ενός ειδικού benchmarking εργαλείου κατάφερε και δοκίμασε τις πιο πρόσφατες κάρτες γραφικών των δύο εταιριών στο παιχνίδι Fable Legends. Όπως επισημαίνει, το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε work in progress στάδιο, όπως και το Ashes of the Singularity που είδαμε νωρίτερα από το PC Perspective οπότε τα πράγματα ενδέχεται να δείξουν σημάδια βελτίωσης στο άμεσο μέλλον. Το παιχνίδι δοκιμάστηκε σε ένα X99 σύστημα με την Asus X99-Deluxe, 16GB DDR4-2667 RAM, και διάφορες κάρτες γραφικών όπως την 980 Ti και την Fury X σε λειτουργικό σύστημα Windows 10 με drivers τον 355.98 καθώς και έναν beta AMD driver του οποίου τα χαρακτηριστικά δεν αναφέρονται.
Στα αποτελέσματα βλέπουμε τις δύο GPU να παρουσιάζουν παρόμοιες επιδόσεις σε ανάλυση 4K παρά τα 6GB της 980 Ti ενώ όσο η ανάλυση πέφτει, βλέπουμε την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ της AMD R9 Fury X. Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά benchmark όπου η AMD γίνεται πολύ πιο αποδοτική απ' ότι σε DX11 gaming.


AMD και NVIDIA μονομαχούν στο Fable Legends DirectX 12 Benchmark

Δεν υπάρχουν σχόλια