ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιό laptop να διαλέξετε για τα παιδιά σας, για τη νέα σχολική χρονιά;

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς γονείς τις τελευταίες ημέρες είναι ποιο laptop να επιλέξουν για το παιδί τους.Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που πραγματικά είναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς εύκολα! Κυρίως είναι θέμα δυνατοτήτων του κάθε laptop που πρέπει να είναι ανάλογες με τις ανάγκες του μαθητή.
 Lenovo Yoga 2 13 Laptop: Με την αναδιπλούμενη σχεδίαση 360 μοιρών το laptop γίνεται και υπολογιστής και tablet ανάλογα με το τί θέλουμε την κάθε στιγμή. Το μυστικό του είναι η μοναδική σχεδίαση και η οθόνη αφής Yoga 2 13 που επιτρέπει στην οθόνη να περιστρέφεται κατά 360 μοίρες κι έτσι σας παρέχει τέσσερις λειτουργίες όπως φορητού υπολογιστή, ανάκλησης, tablet και τύπου σκηνής.

Acer 2in1 Aspire Switch 10 SW5-012 Laptop: Για εντυπωσιακή προβολή το laptop Acer 2in1 διαθέτει ανάλυση που "ζωντανεύει" τις λεπτομέρειες και έχει ανθεκτικότητα στην καθημερινή φθορά. Η οθόνη HD (1280 x 800), η τεχνολογία Zero Air Gap και η τεχνολογία IPS συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν ζωντανή ευκρίνεια και φωτεινά χρώματα από κάθε γωνία. Επίσης έχει καλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές και μειώνει την ορατότητα των υφισταμένων γρατζουνιών.

Dell Inspiron 5558 Laptop: Με τον γρήγορο επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core το Dell Inspiron 5558 παρέχει αδιαμφισβήτητη απόδοση για όλες τις σελίδες web, τα παιχνίδια και τις εφαρμογές! Όλα προβάλλονται γρήγορα χάρη στην κορυφαία απόδοση και τα εντυπωσιακά γραφικά. Εντυπωσιακή είναι επίσης και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

HP Pavilion x360 11-n010nv Laptop: Για την απόλυτη ευελιξία χρησιμοποιήστε τον HP Pavilion ως φορητό υπολογιστή για εργασία ή ως βάση ψυχαγωγίας ή tablet για τις μετακινήσεις σας. Αυτός ο υπολογιστής είναι τόσο ευέλικτος που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας! Διαθέτει βελτιστοποιημένη απόδοση της οθόνης αφής και BeatsAudio για μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας!

Επιλέξτε λοιπόν έναν υπολογιστή σύμφωνα με τις ανάγκες σας και προτιμήστε το πλάνο δόσεων από 10€ που προσφέρουν καταστήματα όπως ο Κωτσόβολος

Δεν υπάρχουν σχόλια