ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Huawei Watch. Από $399 έως $799 η τιμή του

Αποτέλεσμα εικόνας για Huawei Watch.Είχαμε συναντήσει για πρώτη φορά το Huawei Watch στο συνέδριο Mobile World Congress, ωστόσο η εταιρεία το είχε στο περίπτερο της στην έκθεση IFA, και δεν χάσαμε την ευκαιρία για μία δεύτερη επαφή μαζί του. Εξάλλου είναι ένα από τα πιο όμορφα smartwatches.
Αυτό που είναι απογοητευτικό, είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αν έρθει στην χώρα μας θα έρθει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά.
 Από άποψη χαρακτηριστικών, το Huawei Watch διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L και η οθόνη των 1,4 ιντσών τεχνολογίας AMOLED που υποστηρίζει ανάλυση 400 x 400 pixels προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι. Η συσκευή επίσης είναι αδιάβροχη.

Βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 400 SoC στο 1,2GHz και διαθέτει 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου ενώ δεν απουσιάζει το Bluetooth 4.1 και το WiFi. Διαθέτει 6-Axis motion sensor και αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών.

Φυσικά, τρέχει Android Wear και είναι διαθέσιμο με ασημένιο, μαύρο και χρυσαφί φινίρισμα ενώ η εταιρεία προσφέρει μεγάλη ποικιλία από μεταλλικά μπρασελέ και δερμάτινα λουράκια.

Όσον αφορά στις τιμές, το Huawei Watch με μαύρο δερμάτινο λουράκι θα κοστίζει $349. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι θα κοστίζει $399, ενώ το μοντέλο με επίστρωση Black DLC και παρόμοιο μπρασελέ θα κοστίζει $449. Σε έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι με φινίρισμα Rose Gold με καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα ή με μπρασελέ με φινίρισμα Rose Gold θα στοιχίζει $699 και $799 αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια