ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Philips 241P6VPJKEB: “4K” UHD monitor στις 23,8 ίντσες

Ένα νέο UHD monitor ανακοίνωσε η Philips πρόσφατα, το οποίο διαθέτει διαγώνιο 23,8 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 3840 x 2160 pixels.
Η οθόνη της Philips χρησιμοποιεί AH-IPS πάνελ –κατασκευασμένο από την LG- με ρυθμό ανανέωσης 60Hz, λόγο αντίθεσης 1000:1 και φωτεινότητα 300cd/m². Οι υποστηριζόμενες γωνίες θέασης είναι 178°/178° υποστηρίζοντας χρώμα 8-bit ανά subpixel με 2-bit FRC (10-bit) και το backlight είναι flicker-free WLED. Καλύπτει το 99% του χρωματικού εύρους του πρότυπου sRGB.

Ο χρόνος απόκρισης είναι 5ms (GTG) και υποστηρίζεται η τεχνολογία SmartResponse. H Philips 241P6VPJKEB στο πάνω μέρος στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2,0 Megapixels με μικρόφωνο ενώ στο κάτω τμήμα διαθέτει μαζί με τα δύο ηχεία (2 x 2W) διαθέτει ορισμένους αισθητήρες, όπως τον PowerSensor, ο οποίος μειώνει σημαντικά την φωτεινότητα –και την κατανάλωση- όταν ο χρήστης δεν βρίσκεται μπροστά από την οθόνη καθώς και τον LightSensor ο οποίος ρυθμίζει την φωτεινότητα ανάλογα με τον φωτισμό που επικρατεί στον περιβάλλοντα χώρο. Η βάση είναι ρυθμιζόμενη (tilt, swivel, height, pivot) ενώ επιπλέον υποστηρίζει το πρότυπο VESA. Από άποψη συνδεσιμότητας προσφέρει Dual Link DVI, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 (με MHL 2.0 υποστήριξη), DSub καθώς και τρεις USB 3.0 θύρες με την μία να υποστηρίζει fast charging. Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα πληροφόρηση για την τιμή.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: PCMonitors

Δεν υπάρχουν σχόλια