ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Xbox One bundle από την Microsoft, με Elite Controller και 1TB Solid State Hybrid Drive

Η Microsoft τον ερχόμενο μήνα αναμένεται να διαθέσει το νέο χειριστήριο “Elite” για το Xbox One,το οποίο θα κυκλοφορήσει τόσο ξεχωριστά όσο και ως μέρος ενός νέου bundle για το Xbox One, το οποίο πέρα από το χειριστήριο θα περιλαμβάνει και την κονσόλα με ενσωματωμένο Solid State Hybrid Drive που προσφέρει χωρητικότητα 1TB.
Το νέο bundle θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από το Gamestop και τα Microsoft Stores για τον πρώτο μήνα. Η τιμή του bundle είναι $499. Αν σκεφτείτε ότι μέσα στο Xbox One υπάρχει ένα ταχύτερο μέσο αποθήκευσης από αυτό που υπάρχει στο απλό Xbox One και πως το χειριστήριο ξεχωριστά στοιχίζει περίπου $150, τότε πρόκειται για μία καλή συμφωνία (να θυμίσουμε ότι το χειριστήριο Elite το είχαμε δοκιμάσει στην έκθεση E3).

Πρόκειται για ένα συναρμολογούμενο χειριστήριο: ο gamer μπορεί να αλλάζει θέση στους αναλογικούς μοχλούς και στο D-pad, θα μπορεί να αλλάζει τον σταυρό κατεύθυνσης με έναν άλλον, καινούριο, διαφορετικού σχεδιασμού, ενώ θα μπορεί να προσθέτει και να χρησιμοποιεί τέσσερις έξτρα σκανδάλες στο πίσω μέρος του. Επίσης όλα τα πλήκτρα του είναι προγραμματιζόμενα και έρχεται με με τρία ζευγάρια αναλογικών μοχλών σε διαφορετικά μεγέθη και φυσικά με θύρα 3,5 χιλιοστών για ακουστικά.

Πέρα από το παραπάνω bundle, η Microsoft αναμένεται να διαθέσει ακόμα ένα νέο χειριστήριο, το οποίο ονομάζει Special Edition Lunar White Wireless Controller, το οποίο είναι το ίδιο με το απλό χειριστήριο αλλά διαθέτει βελτιωμένα grips και χρυσές λεπτομέρειες σε σημεία. Το κόστος του είναι $64,99.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια