ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το διαφημιστικό του Forza 6 'Legacy' απονέμει φόρο τιμής στα περίπου 40 χρόνια των racing games


Το 'Forza 6' ανακοινώθηκε πρώτη φορά στο Detroit Auto Show τον Ιανουάριο του 2015. Παρ'όλο που πέρασε αρκετός καιρός από τότε, η αναμονή σχεδόν τελείωσε μιάς και το παιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ στις 15 Σεπτεμβρίου 2015. Για να απονέμουν φόρο τιμής στο παρελθόν, όσο φέρνουν το παρόν , βγήκε ένα νέο διαφημιστικό του Forza που ταξιδεύει τους θεατές μέσα σε περίπου 40 χρόνια ιστορίας των racing video games.
Το νέο διαφημιστικό σποτ με τίτλο "Legacy" ταξιδεύει τους θεατές στο παρελθόν και επισκέπτεται κάποιους από τους κορυφαίους τίτλους racing των τελευταίων 40 χρόνων. Το διαφημιστικό είναι ένα απολαυστικό οπτικό θέαμα , το οποίο στοχεύει να δώσει φόρο τιμής στο παρελθόν ενώ δημιουργεί το δικό του παρόν.

Κάθε pixel και κάθε γραμμή κωδικού που γράφτηκαν ποτέ μας έφεραν σε αυτήν την στιγμή. Και τα όνειρα του κάθε game developer και του κάθε παίχτη που έφτιαξε ή επαιξε ένα racing game τα τελευταία 40 χρόνια, έγιναν επιτέλους πραγματικότητα .

Το Forza 6 θα κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ στις 15 Σεπτεμβρίου και η λιανική τιμή του θα είναι στα $59.99 . Το παιχνίδι θα είναι επίσης διαθέσιμο στη Ιαπωνία στις 17 και στην Ευρώπη στις 18. Γι' αυτούς που ψάχνουν κάτι ξεχωριστό , η Microsoft θα προσφέρει επίσης ένα limited-edition Forza 6 Xbox One bundle. Το Forza 6 θα είναι αποκλειστικό για Xbox One.

Πηγή άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια