ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Core i9 9900K στα 6.8GHz με υγρό άζωτο!

Οι πρώτες extreme δοκιμές με τον νέο επεξεργαστή της Intel είναι γεγονός και πραγματοποιήθηκαν στο επίσημο event της εταιρίας.
Για την ώρα οι επιδόσεις του επεξεργαστή δίνονται με το σταγονόμετρο αφού το NDA θα λήξει στις 19 του μήνα, όμως αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα στονSteponzi που έτρεξε τον 9900K στα 6.8GHz. Η τάση λειτουργίας στη συγκεκριμένη συχνότητα ανήλθε στα 1.7V και επάνω στην μητρική Maximus XI Hero της ASUS η οποία έχει το Z390 chipset όμως κατά τη διάρκεια των δοκιμών δεν είχε κάποιο extreme BIOS που ως συνήθως έχουν μεγαλύτερα όρια σε μερικά voltages όπως το CPU Vcore.
Στις δοκιμές δεν μας δίνονται μετρήσεις από κανένα benchmark λόγω του NDA όμως είναι αρκετό για να δείξει εν ολίγοις τις δυνατότητες του chip. Ο Steve του GamersNexus που βρέθηκε στο booth ρώτησε αρκετά πράγματα τον overclocker ο οποίος δηλώνει χαρούμενος που οι επεξεργαστές έρχονται με κολλημένο το hearspreader στο die, γλιτώνοντάς του αρκετό χρόνο από τη διαδικασία.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένουμε περισσότερες μετρήσεις από τον κορυφαίο επεξεργαστή του LGA 1151 καθώς και τους υπόλοιπους επεξεργαστές της Intel. Αξίζει να τονιστεί, ότι ο HEDT 18-πύρηνος Core i9-9980XE θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια