ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα 4K οθόνη της Philips

Η MMD παρουσίασε την νέα οθόνη της Philips. Η 276E8VJSB είναι μια 27 ιντσών οθόνη 4K ανάλυσης και 10-bit ενώ συνδυάζει ένα κομψό σχεδιασμό. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.
"Άμστερνταμ, 18 Οκτωβρίου – Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, παρουσιάζει την ολοκαίνουρια LCD οθόνη Philips 276E8VJSB. Πρόκειται για μια 27" (68.6 εκ.) 4K UHD οθόνη, εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για απίστευτα καθαρή ποιότητα εικόνας, εντυπωσιακή φωτεινότητα και ευκρίνεια, και ρεαλιστικά γραφικά από κάθε πρόσθια γωνία θέασης. Με λεπτό, κομψό σχεδιασμό και βολικές λειτουργίες που εστιάζουν στο χρήστη, η οθόνη αυτή αποτελεί μια ελκυστική επιλογή τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για οικιακούς χρήστες.
Εξαιρετική ποιότητα εικόνας
Η Philips 276E8VJSB προσφέρει στους χρήστες μια πληθώρα τεχνολογιών αιχμής που εγγυώνται άψογη ποιότητα εικόνας, καθιστώντας την οθόνη ιδανική για φωτογραφίες, ταινίες, και σερφάρισμα στο διαδίκτυο, καθώς και για οποιαδήποτε επαγγελματική εφαρμογή που απαιτεί σταθερή ακρίβεια φωτεινότητας και χρώματος. Η UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) ανάλυση παρέχει εξαιρετική ακρίβεια χάρη στο πάνελ υψηλής απόδοσης, ενώ η ευρεία θέαση IPS LED προσφέρει σημαντικά ευκρινείς εικόνες και ζωντανά χρώματα που μπορούν να εκτιμηθούν από εξαιρετικά ευρείες οπτικές γωνίες 178/178 μοιρών. Η οθόνη 10-bit προσφέρει επίσης πλούσιο χρωματικό βάθος, με 1,074 δις. χρώματα και 12-bit εσωτερική επεξεργασία για ομαλές διαβαθμίσεις και λεπτομέρειες.
Κομψός σχεδιασμός
Η οθόνη Philips 276E8VJSB είναι τόσο κομψή όσο και ισχυρή. Ιδιαίτερα κατάλληλη για στήσιμο πολλαπλών οθονών, τα εξαιρετικά στενά όριά της σημαίνουν ελάχιστους περισπασμούς και απρόσκοπτη εμφάνιση για ενισχυμένη παραγωγικότητα, ενώ ο λεπτός, σύγχρονος σχεδιασμός της συμπληρώνει κάθε διακόσμηση χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια