ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sony Xperia XZ3: Ανανεωμένος σχεδιασμός

Η νέα ναυαρχίδα της Sony αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο και πλέον είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. Το Xperia XZ3 περηφανεύεται για την OLED HDR οθόνη των 6 ιντσών με ανάλυση 1440x2880, η οποία πλέον έχει απαλλαχθεί από τα πλαϊνά bezels του παρελθόντος. Με την Bravia TV τεχνολογία μπορεί να μετατρέψει σχεδόν κάθε περιεχόμενο σε HDR, ακόμα και streaming videos. Το Dynamic Vibration System αναλύει τα δεδομένα ήχου και σας αφήνει να νιώσετε τη δράση στα χέρια σας, ενώ τα ισχυρά στερεοφωνικά ηχεία υπόσχονται surround επιδόσεις με το S-Force Front Surround. Είναι μάλιστα τα ισχυρότερα ηχεία που έχουν ενσωματωθεί μέχρι στιγμής σε Xperia συσκευή.
Τα χαρακτηριστικά του ήχου δε σταματούν εκεί, καθώς το DSEE HX κάνει ακόμα και τα συμπιεσμένα αρχεία ήχου να ακούγονται πιο κοντά στην αρχική ποιότητα, ενώ το LDAC σύστημα μεταφέρει ασύρματα τρεις φορές περισσότερα δεδομένα ήχου από το κανονικό Bluetooth για βελτιωμένες επιδόσεις σε ασύρματα ηχεία.
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε Snapdragon 845, 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία των 3.300mAh υπόσχεται να σας βγάλει μια ημέρα χρήσης, ενώ υποβοηθάται και από το Smart Stamina.

Δεν υπάρχουν σχόλια