ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Γερμανία δέχεται το μεγαλύτερο hacking

Η μεγαλύτερη hacking επίθεση στα χρονικά της Γερμανίας πραγματοποιήθηκε χτες. Ιδιωτικές πληροφορίες και επικοινωνίες άνω των 1000 πολιτικών διέρρευσαν στο internet. Συγκεκριμένα, δόθηκαν στη δημοσιότητα αριθμοί κινητών τηλεφώνων, διευθύνσεις, ιδιωτικές συνομιλίες, λογαριασμοί, emails και άλλα μέσα από λογαριασμούς email, Facebook, Twitter και άλλα.
Πέρα από πολιτικούς εκτέθηκαν δημοσιογράφοι και διασημότητες. Οι πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Twitter account @_Orbit το οποίο έκλεισε άμεσα. Οι επικοινωνίες της Angela Merkel διέρρευσαν και αυτές, ωστόσο εκπρόσωπος της κυβέρνησης ανακοίνωσε πως δεν έχουν διαρρεύσει ευαίσθητες κρατικές πληροφορίες. Παραμένει άγνωστο ακόμα ποιος είναι ο δράστης της hacking επίθεσης. Τα θύματα συμπεριλαμβάνουν όλο το φάσμα των πολιτικών θέσεων εκτός από αυτό της άκρας δεξιάς.
This data leak has so much data squirrelled away to avoid take downs. It must have required many man hours of uploading.

- 70 mirrors of the download links

- 40 d/l links, each with 3-5 mirrors

- 161 mirrors of data files

Plus the tweets, blog posts, mirrors of mirror links.
323 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Το Ομοσπονδιακό Γραφείο για την Ασφάλεια Πληροφοριών της Γερμανίας με ανακοίνωσή της λέει πως δεν υπάρχουν αποδείξεις για πετυχημένη κυβερνοεπίθεση στα κρατικά δίκτυα και θεωρεί πως τα δεδομένα αποσπάστηκαν από εκμετάλλευση login πληροφοριών σε social media και email.

Οι Γερμανοί πολιτικοί εξέφρασαν το σοκ τους από τα leaks και συμφώνησαν πως πίσω από αυτά κρύβεται μια συντονισμένη προσπάθεια υπονόμευσης της εμπιστοσύνης των πολιτών στη δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια