ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Apple με οθόνες για τα νέας γενιάς iPhone

Η Samsung, από ότι φαίνεται πως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν αρκετά φιλόδοξο «παίκτη» στην παραγωγή οθονών τεχνολογίας OLED.
Σύμφωνα με αναφορές, η Κινέζικη κατασκευάστρια οθονών LCD και OLED με την ονομασία BOE Display βρίσκεται στα τελικά στάδια της αναβάθμισης των γραμμών παραγωγής της μονάδας που διατηρεί στην επαρχία Sichuan, στη νοτιοδυτική Κίνα ώστε να ξεκινήσει την παραγωγή οθονών τεχνολογίας OLED με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σύμφωνα με πηγές, η εταιρεία που έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές, πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα την μαζική παραγωγή οθονών του είδους.
Πριν τους ενσωματωμένους αισθητήρες αφής, έπρεπε να εφαρμοστεί πάνω από την οθόνη ένα ξεχωριστό φιλμ. Σήμερα, ένα από τα πλεονεκτήματα του να έχεις τον αισθητήρα αφής στην οθόνη, είναι το χαμηλότερο βάρος και το λεπτότερο προφίλ.
307343361_BOE2.jpg.b53040277fc6bafee75fee1080e96d60.jpg
Η Apple αναμένεται να προχωρήσει στην χρήση οθονών τεχνολογίας OLED στο σύνολο της νέας σειράς iPhone. H ΒΟΕ ήδη προμηθεύει την Apple με οθόνες για τους υπολογιστές MacBook καθώς και για iPad, οπότε δεν είναι απίθανο να αναλαμβάνει και μέρος της παραγωγής πάνελ τεχνολογίας OLED για την επόμενη γενιά iPhone, ώστε η Apple να μην εξαρτάται πλήρως από την Samsung.
Να αναφέρουμε, ότι η BOE ηγείται ήδη στον χώρο της κατασκευής πάνελ τεχνολογίας LCD και αποτελεί έναν από τους βασικούς προμηθευτές οθονών της Huawei.

Δεν υπάρχουν σχόλια