ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Design των iPhone 11 και iPhone 11 Max και μόλις διέρρευσε

Σήμερα διέρρευσε το design δυο επερχόμενων μοντέλων της Apple, των iPhone 11 και iPhone 11 Max. Στη πράξη, πρόκειται για τα καλούπια με τα οποία θα δημιουργηθούν οι θήκες για τα iPhone 11 και iPhone 11 Max. Σε αυτά, φαίνεται το design της οπίσθιας κάμερας, η οποία θα είναι τετράγωνη. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι στο εσωτερικό τους θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε μια κύρια κάμερα των 14MP, μια 10MP telephoto κάμερα και έναν ToF αισθητήρα. Ο ToF αισθητήρας θα παρέχει πληροφορίες βάθους για να καταστήσει εφικτές εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.
Νωρίτερα μέσα στο μήνα, ένα report από την Ιαπωνία, έδειχνε ότι τα iPhone 11 και 11 Max θα καταφθάσουν με OLED panels των 6.5 και 6.1 ιντσών αντίστοιχα. ο διάδοχος του iPhone XR αναμένεται να διαθέτει LCD οθόνη, αγνώστου μεγέθους. Δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε από την εικόνα αν η Apple έχει επιλέξει να προσφέρει USB Type C φόρτιση. Μόλις τον προηγούμενο μήνα, ο Kuo είχε αναφέρει ότι η Apple θα εμμείνει στην proprietary Lightning θύρα για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο. Αυτό που θα βρούμε στα νέα μοντέλα, αντί της νέας θύρας φόρτισης είναι κάτι που αποκαλείται Underwater Mode.
Η Apple έχει ήδη πατεντάρει το feature, που θα επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγηθούν με τα δάχτυλα και να τραβήξουν φωτογραφίες κάτω από το νερό. Αλλά η πατέντα, αποκάλυπτε, κάτι πολύ ενδιαφέρον για το Underwater mode. Με τη χρήση ambient lighting sensor για τη μέτρηση του φωτός κάτω από το νερό, ένα iPhone σε Underwater Mode  θα μπορεί να προσαρμόζει την ισορροπία του χρώματος των φωτογραφιών που λαμβάνει ο χρήστης με τη συσκευή του. Τα iPhone 11 και iPhone 11 Max θα έχουν πιστοποίηση IP68. Αυτές συσκευές, όπως και ο διάδοχος του iPhone XR αποκαλύπτονται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η συμφωνία με την Qualcomm, την εξασφαλίζει με προμήθεια 5G modem chips, αλλά δεν θα προλάβει φέτος να διαθέσει μια τέτοια συσκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια