ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Asus ZenFone 6: Επίσημα με all-screen οθόνη, flip κάμερα, Snapdragon 855, μπαταρία 5000mAh

Μετά από χρόνια η Asus αλλάζει το slogan της για την προώθηση των νέων smartphones της και φέτος επιλέγει το "Defy Ordinary" για το Asus ZenFone 6 που παρουσιάστηκε επίσημα πριν από λίγη ώρα. Η εταιρεία μας δείχνει την δική της προσέγγιση στην κατασκευή smartphone με all-screen οθόνη, καθώς έχει επιλέξει έναν διαφορετικό μηχανισμό για την κάμερα που θυμίζει λίγο αυτόν του Samsung Galaxy A80.
Ο μηχανισμός της Flip Camera φαίνεται ότι είναι αρκετά γρήγορος και μάλιστα ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τη γωνία της κάμερας από την εφαρμογή. Η Asus ισχυρίζεται ότι είναι πολύ ανθεκτικός, αλλά αυτό θα πρέπει να το δούμε στις διάφορες δοκιμές που θα γίνουν. Μιας και μιλάμε για την κάμερα, να σημειώσουμε ότι διαθέτει αισθητήρες 48MP Sony IMX586 + 13MP με υπερευρυγώνιο φακό.
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Asus ZenFone 6 βρίσκουμε οθόνη 6.4'' FHD+, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 855, 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με Zen UI και μπαταρία 5000mAh.

Δεν υπάρχουν σχόλια