ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

OI προτάσεις ήχου από τη Sony για το 2019

Για όσους θέλουν να ζήσουν μια μαγευτική οπτικοακουστική εμπειρία με surround ήχο άλλα και με την απόλυτη 4Κ εικόνα, η Sony παρουσίασε τις νέες μπάρες ήχου HT-X8500 και HT-S350. Χάρη στις μοναδικές τεχνολογίες ψηφιακής επεξεργασίας σήματος της Sony, όπως η τεχνολογία Vertical Surround Engine, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία ήχου surround έως και 7.1.2ch, χρησιμοποιώντας τη μπάρα ηχείων X8500, χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον ηχεία. Το διπλό, ενσωματωμένο υπογούφερ (subwoofer), μεταδίδει βαθύ ήχο μπάσου και ενεργοποιώντας τη Λειτουργία Κινηματογράφου (Cinema Mode), μία από τις επτά βελτιωμένες λειτουργίες ήχου, μπορείτε να απολαύσετε κάθε ταινία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με ήχο υψηλής ισχύος 320W, η νέα μπάρα ήχου HT-S350 μεταδίδει εντυπωσιακό, βαθύ, surround και δυνατό μπάσο με τα ασύρματα υπογούφερ (subwoofer) της. Η μοναδική και βελτιωμένη τεχνολογία S-Force PRO Front Surround της Sony, μαζί με την υποστήριξη 5.1ch Decode, δημιουργούν μία ευρύτερη, πιο σαγηνευτική και ακριβής εμπειρία ήχου, όπως ποτέ στο παρελθόν. Συνδέστε την μπάρα ηχείων με την τηλεόραση σας μέσω της θύρας HDMI ARC, για εύκολη απομακρυσμένη λειτουργία. Αυτή η μπάρα ηχείων διαθέτει επίσης λειτουργία σύνδεσης μέσω BLUETOOTH®, όπως και η X8500.
Πλημμυρίστε τον χώρο με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας κρυστάλλινο ήχο
Ιδανικά για τους λάτρεις του ήχου υψηλής ποιότητας και της εντυπωσιακής σχεδίασης, η Sony παρουσίασε το Glass Sound Speaker,  LSPX-S2, ένα μίνιμαλ και κομψό, φορητό, οικιακό ηχείο που χρησιμοποιεί το σχεδιασμό του για να παράγει εκπληκτική ποιότητα ήχου. Απολαύστε αυθεντικό, κρυστάλλινο ήχο που μπορεί να γεμίσει κάθε γωνιά του δωματίου, χάρη στη μοναδική τεχνολογία Advanced Vertical Drive της Sony, η οποία επιτρέπει στο ηχείο να αναπαράγει ήχο 360 μοιρών. Το ίδιο το γυάλινο οργανικό σώμα δονείται, μετά από το πάτημα του ενεργοποιητή, ο οποίος βρίσκεται στο κάτω μέρος, για να διανείμει τον ήχο κατακόρυφα με κατεύθυνση 360 μοιρών. Το γυάλινο οργανικό δοχείο έχει μια ευρύτερη επιφάνεια (σε σύγκριση με τα συμβατικά ηχεία), για τη δημιουργία κρυστάλλινου ήχου με ελάχιστη απώλεια έντασης. Επιπλέον, το ηχείο είναι συμβατό με ήχο υψηλής ποιότητας (Hi-Res Audio), με στόχο να μπορείτε να ακούτε τη μουσική με τον τρόπο που προορίζεται από τον καλλιτέχνη.
Επαναφέρετε τον ζεστό ήχο του βινυλίου στο σαλόνι σας

Για να αναβιώσετε την κλασική εμπειρία ήχου από δίσκο βινυλίου στην καλύτερη μορφή του, η Sony παρουσίασε το νέο PS-LX310B, το οποίο φέρνει τον ζεστό ήχο του βινυλίου σε οποιοδήποτε ασύρματο ηχείο, ηχόμπαρα ή ακουστικά με την προσθήκη ενός ενσωματωμένου πομπού BLUETOOTH®, δίνοντάς σας πλήρη ακουστική ελευθερία. Η σύζευξη της συσκευής σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, με τη χρήση του αποκλειστικού BLUETOOTH® κουμπιού και χάρη στην πλήρη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής, η μουσική αναπαράγεται αμέσως από την τελευταία σας συνδεδεμένη συσκευή όταν πατήσετε αναπαραγωγή. Αυτό εξασφαλίζει μια απλή εμπειρία για τον χρήστη, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαμβάνει τα αγαπημένα του βινύλια. Επιπλέον, για εκείνους που προτιμούν μια ενσύρματη σύνδεση, το πικάπ διαθέτει επίσης ένα καλώδιο ήχου.
Το LX310BT επιτρέπει την επιλογή διαφορετικών συχνοτήτων. Αυτό εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα του δίσκου βινυλίου όταν χρησιμοποιούνται διαφορετικά συστήματα αναπαραγωγής και συνδέσεις BLUETOOTH® για την ρύθμιση της έντασης. Υπάρχει επίσης ένας ενσωματωμένος προενισχυτής phono, ο οποίος μπορεί να επιλεγεί για χρήση με ενισχυτές που προσφέρουν μόνο σύνδεση γραμμής.
Δοκιμάστε νέους τρόπους για να απολαύσετε την μουσική με το 360 Reality Audio
Για τους λάτρεις της ποιοτικής μουσικής, η Sony παρουσίασε το 360 Reality Audio, μια νέα μουσική εμπειρία που δημιουργεί «ηχητικά πεδία» τα οποία κάνουν τους ακροατές να αισθάνονται σαν να είναι βυθισμένοι σε ήχο που έρχεται από όλες τις κατευθύνσεις. Αυτή η νέα εμπειρία φέρνει νέους τρόπους για να απολαμβάνετε μουσική, συνδυάζοντας την πλούσια ποιότητα ήχου που δημιουργείται από Hi-Res αρχεία και μοναδική λειτουργικότητα ήχου, όπως φαίνεται στην εξαιρετικά αναγνωρισμένη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony.
Το 360 Reality Audio καθίσταται δυνατό μέσω της object-based spatial τεχνολογίας ήχου. Μπορεί να προσθέσει απόσταση, γωνία και άλλες πληροφορίες θέσης σε μια πηγή ήχου, όπως φωνητικά, χορωδίες, όργανα κλπ., με σκοπό να παράγει ένα τρισδιάστατο ηχητικό πεδίο. Οι διαφορετικοί ήχοι και τα μουσικά στοιχεία μπορούν να προβάλλονται οπουδήποτε μέσα σε ένα χώρο 360 μοιρών γύρω από τον ακροατή. Αυτό δημιουργεί μια πλούσια και συναρπαστική μουσική εμπειρία που κάνει τον ακροατή να αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε ζωντανή συναυλία. Συμβατό περιεχόμενο θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με σημαντικές δισκογραφικές εταιρείες και αναμένεται να διατεθεί μέσω υπηρεσιών διανομής μουσικής.
Κάθε εκδήλωση/πάρτι θα είναι αξέχαστο με αυτά τα νέα high power ηχεία
Απολαύστε ισχυρό ήχο 360 μοιρών και φωτισμό 360 μοιρών για την απόλυτη εμπειρία πάρτι με τη σειρά High Power Audio της Sony με τα MHC-V82D, MHC-V72D, MHC-V42D, MHC-V02 και ένα νέο συναρπαστικό ηχείο εξωτερικού χώρου: το GTK- PG10.
Η νέα σειρά διαθέτει ηχητικά συστήματα υψηλής ισχύος τα οποία είναι ικανά να γεμίσουν ακόμη και μεγάλους χώρους εκδηλώσεων, χάρη στον ήχο 360˚ και το νέο Jet Bass Booster. Το Jet Bass Booster, διαθέσιμο για τα μοντέλα V82D, V72D, V42D και V02, δημιουργεί καθαρό και βαθύ μπάσο που φτάνει σε ολόκληρο το χώρο, χάρη σε ένα ειδικά σχεδιασμένο ηχείο με σωληνοειδές σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα του αέρα είναι μεγαλύτερη και τα μπάσα καλύπτουν πιο μακρινές αποστάσεις με ακόμη μεγαλύτερη ισχύ.
Με ήχο 360˚ στις συσκευές V82D και V72D, μπορείτε να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου. Κάθε συσκευή έχει σχεδιαστεί με πίσω μεγάφωνα, γωνιακά ηχεία και γεννήτρια ήχου, ώστε να μπορούν όλοι να απολαύσουν την ίδια ηχητική εμπειρία σε κάθε γωνιά της πίστας του χορού στο πάρτι.
Η λειτουργία LIVE SOUND της Sony είναι επίσης διαθέσιμη στα V82D, V72D και V42D και σάς δίνει την ευκαιρία να αναβιώσετε τις στιγμές εκείνες στις οποίες απολαύσατε από κοντά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Αυτή η λειτουργία δημιουργεί ένα ευρύτερο ηχητικό πεδίο χάρη στην τεχνολογία Digital Signal Processing, δημιουργώντας τρισδιάστατο ήχο που σάς τοποθετεί στην καρδιά της μουσικής.
Απογειώστε το πάρτι με δυναμικό/έντονο ήχο
Βιώστε το βαθύ και δυνατό μπάσο με το διάσημο EXTRA BASS™ της Sony. Τα XB22 και XB32 διαθέτουν διπλά παθητικά σώματα, τα οποία λειτουργούν μαζί με τα στερεοφωνικά ηχεία πλήρους εμβέλειας για να ενισχύσουν τους χαμηλούς τόνους και τα μπάσα, παρά το συμπαγές τους μέγεθος. Το XB12 χρησιμοποιεί ένα ενιαίο παθητικό πομπό για να επιτύχει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.
Ένα μεγάλο κιβώτιο και μεγάλα woofer στο XB72 δημιουργούν ισχυρότερα μπάσα και επεκτείνουν το ηχητικό πεδίο για δυνατό ήχο.
Με τη λειτουργία LIVE SOUND που είναι πλέον διαθέσιμη στα XB22, XB32 και XB72, μπορείτε να απολαύσετε μια τρισδιάστατη εμπειρία μουσικής σαν να βρίσκεστε σε κλαμπ. Η λειτουργία LIVE SOUND επεκτείνει την περιοχή στην οποία μεταδίδεται ο ήχος μέσω των γωνιακών ηχείων και της τεχνολογίας Digital Signal Processing, δημιουργώντας τρισδιάστατο ήχο που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε συναυλία. Η σειρά είναι ιδανική για τους λάτρεις της χορευτικής, hip-hop και rap μουσικής, με το μπάσο να βρίσκεται στην καρδιά των μουσικών τους επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια