ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1η θέση στην αγορά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς

Η Canon ανακοινώνει ότι οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της εταιρείας με εναλλάξιμους φακούς (DSLR και Mirrorless) διατήρησαν για ακόμη μια χρονιά την πρώτη θέση στη διεθνή αγορά για 17η συνεχόμενη χρονιά¹ από το 2003 μέχρι το 2019.
Η Canon αναπτύσσει τα βασικά στοιχεία του συστήματος απεικόνισης για τις φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς της σειράς EOS, τους αισθητήρες εικόνας CMOS, τους επεξεργαστές εικόνας και τους εναλλάξιμους φακούς στο πλαίσιο της κεντρικής έννοιας «Ταχύτητα, Άνεση και Υψηλή Ποιότητα Εικόνας», συνθέτοντας  μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Από τα υψηλής απόδοσης κορυφαία μοντέλα που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες, μέχρι τα εισαγωγικά μοντέλα που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράφουν υψηλής ποιότητας εικόνα με ευκολία, η Canon συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες των πελατών της σε όλον τον κόσμο.
Στην εποχή που άρχιζαν να εμφανίζονται οι μηχανές DSLR, η Canon εισήγαγε την πρωτοποριακή EOS 300D το Σεπτέμβριο του 2003. Αυτή η καινοτομική μηχανή διέθετε ανταγωνιστική τιμή και διέθετε συμπαγή και ελαφριά σχεδίαση, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά και έθεσε τις βάσεις για την ανάπτυξη της κατηγορίας των DSLR. Από τότε, η Canon συνεχίζει να κυκλοφορεί μια γκάμα από πρωτοποριακά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών μοντέλων της σειράς EOS-1D και της σειράς EOS 5D, τα οποία προετοίμασαν το έδαφος για την ψηφιακή καταγραφή βίντεο με μηχανές SLR.
Η Canon προσέφερε νέες δυνατότητες φωτογραφικής έκφρασης με την κυκλοφορία του EOS R System τον Οκτώβριο του 2018. Με προϊόντα όπως την EOS R mirrorless φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ και τους φακούς RF, που αξιοποιούν πλήρως τις οπτικές τεχνολογίες της εταιρείας, τα νέα προϊόντα επεκτείνουν ακόμη περισσότερο το Canon EOS System.
Το 2019, η Canon κυκλοφόρησε μια μεγάλη γκάμα ελκυστικών προϊόντων2 μεταξύ των οποίων την EOS RP mirrorless φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ, τον Μάρτιο, και την EOS 90D DSLR, τον Σεπτέμβριο. Έχοντας ως σταθερό στόχο την επέκταση του συνόλου προϊόντων της, η Canon κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση σε μερίδια αγοράς στον κόσμο για 17η συνεχόμενη χρονιά.
Η Canon αναπτύσσει επίσης την EOS R5 φωτογραφική μηχανή mirrorless πλήρους καρέ, την οποία εφοδιάζει με ένα νέο αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ CMOS και δυνατότητα ταχυφωτογράφησης σε υψηλή ταχύτητα για στατικές εικόνες, αλλά και καταγραφή βίντεο σε ανάλυση 8K. Επιπλέον, η εταιρεία αναπτύσσει 9 μοντέλα φακών RF, ανάμεσα στα οποία τον RF100-500mm F4.5-7.1 L IS USM, και σχεδιάζει την κυκλοφορία τους μέσα στο 2020.
Η Canon θα συνεχίσει να τελειοποιεί τις πολύπλευρες τεχνολογίες απεικόνισης που διαθέτει, βασισμένη στη βασική της οπτική τεχνολογία, για να επεκτείνει και να δημιουργήσει ένα ακόμη ισχυρότερο EOS System τόσο για τις DSLR, όσο και για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές, οι οποίες διανοίγουν νέους ορίζοντες καταγραφής εικόνας, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός όλο και πιο ποικιλόμορφου συνόλου χρηστών, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση της κουλτούρας της φωτογραφίας και του βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια