ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H GIGABYTE Z790 AORUS TACHYON σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ Overclocking μνήμης DDR5 με ταχύτητα DDR5-11136

 


    Ο overclocker HiCookie επιτυγχάνει μια νέα ταχύτητα DDR5 O.C. με την Z790 AORUS TACHYON.

Στις 18 Ιανουαρίου 2023 - Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών πλακετών, καρτών γραφικών και λύσεων hardware, ανακοίνωσε σήμερα ότι η μητρική για το απόλυτο overclocking Z790 AORUS TACHYON σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ μνήμης στα 5.567,5 MHz, DDR5-11136 (11.136MT/s) με μονή μνήμη 16GB AORUS DDR5 RGB από τον γνωστό overclocker HiCookie.

 

Η GIGABYTE Z790 AORUS TACHYON είναι γνωστό ότι έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για overclocking και είναι εξοπλισμένη με έναν πλήρως ψηφιακό σχεδιασμό ισχύος, ο οποίος παρέχει την καλύτερη σταθερότητα σε υψηλούς φόρτους εργασίας. Ο θερμικός σχεδιασμός πλήρους κάλυψης της περιοχής MOS βελτιώνει σημαντικά την απαγωγή θερμότητας για να απελευθερώσει τις ακραίες επιδόσεις και τη βελτιστοποιημένη εμπειρία overclocking. Οι πολλαπλές τεχνολογίες ενισχύουν την απόδοση της μνήμης DDR5 με την καλύτερη συμβατότητα. Ταυτόχρονα, ο ενσωματωμένος σχεδιασμός του κιτ overclocking στη μητρική πλακέτα παρέχει πλήκτρα συντόμευσης, διακόπτες εναλλαγής και λειτουργίες ανίχνευσης τάσης, οι οποίες επιτρέπουν πιο βολικές ρυθμίσεις για τους overclockers, ώστε να ξεπεράσουν τα όρια με ευκολία.

Z790 AORUS TACHYON_1.jpg

Z790 AORUS TACHYON_2.jpg

 

Για περισσότερες πληροφορίες και την απόδοση overclocking της GIGABYTE Z790 AORUS TACHYON,  επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z790-AORUS-TACHYON-rev-10#kf Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια