ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το iOS 17 της Apple θα επικεντρωθεί περισσότερο στη σταθερότητα και την αποδοτικότητα

 


    Νέες πληροφορίες για την επερχόμενη έκδοση του λογισμικού της Apple

Ο Αμερικάνικος τεχνολογικός κολοσσός, η Apple, πρόσφατα έδωσε στην κυκλοφορία το iOS 16.3 και αναμένεται να κυκλοφορήσει το iOS 17 αυτή τη χρονιά σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Σύμφωνα με το GSM Arena, το iOS 17 θα κυκλοφορήσει μαζί με τη σειρά iPhone 15, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, και μια νέα αναφορά αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Το μέσο προτείνει ότι η πηγή αυτή, η οποία έχει αποδειχθεί αξιόπιστη κατά καιρούς στο παρελθόν όταν πρόκειται για πράγματα που σχετίζονται με την Apple, το iOS 17 δεν θα εισάγει καμία τεράστια οπτική ανανέωση.

Στην πραγματικότητα, θα πρέπει λίγο πολύ να περιμένετε να μοιάζει πανομοιότυπο με το iOS 16. Αντίθετα, η επερχόμενη έκδοση θα επικεντρωθεί στην αύξηση της σταθερότητας και της αποδοτικότητας και στην υποστήριξη του ακουστικού Reality Pro AR/VR της Apple.

Για το σκοπό αυτό, το iOS 17 θα διαθέτει μια νέα, αποκλειστική εφαρμογή για τα ακουστικά. Αυτή φέρεται να έχει παρόμοια φιλοσοφία με την εφαρμογή του Watch, αλλά με “σημαντικά περισσότερα χαρακτηριστικά”. Η εφαρμογή Home φαίνεται ότι πρόκειται να ανανεωθεί, με “σημαντικές αλλαγές” να βρίσκονται σε εξέλιξη, ανέφερε το GSM Arena.

Επιπλέον, η εφαρμογή Music app φέρεται να δει κάποιες αλλαγές που έχουν να κάνουν με την πλοήγηση μέσα σε αυτήν. Η εφαρμογή Mail θα απλοποιηθεί “λίγο” και οι εφαρμογές Reminders και Files θα βελτιωθούν, αν και δεν μας λένε πώς. Φαίνεται ότι το iOS 17 είναι κατασκευασμένο για να τρέχει σε έξι συσκευές με Dynamic Island, εκ των οποίων οι δύο είναι τα ήδη διαθέσιμα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Φαίνεται λοιπόν ότι και τα τέσσερα επερχόμενα μοντέλα iPhone 15 θα διαθέτουν το Dynamic Island, εγκαταλείποντας επιτέλους την εγκοπή.

 

Σύμφωνα με άλλα μέρη του κώδικα του iOS 17, και τα τέσσερα επερχόμενα iPhone θα διαθέτουν θύρα USB-C, αλλά μόνο δύο θα υποστηρίζουν ταχύτητες USB 3.2, πιθανότατα τα Pro και Pro Max.

Τέλος, το iPhone 15 Pro Max αναφέρεται ότι θα έρθει με “πιο προηγμένο” λογισμικό επεξεργασίας εικόνας σε σύγκριση με το iPhone 15 Pro, καθώς και με καλύτερο σύστημα ψύξης, σύμφωνα με το GSM Arena.

Δεν υπάρχουν σχόλια