ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άναυδοι οι χρήστες των iPhone μετά την ανακάλυψη μίας κρυφής λειτουργίας του smartphone

 


Oι κάτοχοι iPhone έχουν μείνει άναυδοι καθώς μόλις τώρα ανακάλυψαν έναν μυστικό σκοπό για τη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης τους. Η λειτουργία αυτή υπάρχει εδώ και χρόνια και αντικατέστησε το φυσικό home button των iPhone.

Το iPhone X, που κυκλοφόρησε το 2017, ήταν το πρώτο που υιοθέτησε αυτή τη γραμμή σε μια προσπάθεια να δώσει στους χρήστες συνολικά περισσότερο χώρο στην συσκευή για την οθόνη.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη λειτουργία αμέτρητες φορές κάθε μέρα για να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνό τους κάνοντας σάρωση προς τα πάνω από το κάτω μέρος. Αλλά αποδεικνύεται ότι η γραμμή έχει έναν ελάχιστα γνωστό δευτερεύοντα σκοπό, όπως αναφέρουν πρόσφατα οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρόνο κατά την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών.

iPhone: Η κρυφή λειτουργία της γραμμής στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι περισσότεροι άνθρωποι σαρώνουν προς τα πάνω περίπου το ένα τέταρτο της διαδρομής και περιμένουν να εμφανιστεί ξαφνικά ένα καρουζέλ με όλες τις προηγούμενες εφαρμογές όταν θέλουν να επιστρέψουν.

Αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας πολύ πιο γρήγορος τρόπος που περιλαμβάνει τη γραμμή για όταν θέλετε απλώς να μεταβείτε πίσω στην τελευταία εφαρμογή που χρησιμοποιήσατε.

«Πώς δεν το ήξερα αυτό;» έγραψε ένας κάτοχος iPhone στο Instagram. «Ούτε εγώ το ήξερα», σχολίασε ένας άλλος. «Είμαι νέος στα iPhone, ευχαριστώ γι’ αυτό», πρόσθεσε ένας τρίτος.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, θα πρέπει να έχετε ξεκλειδώσει το iPhone σας και να το χρησιμοποιείτε μέσα σε μια εφαρμογή.

Σύρετε κατά μήκος της γραμμής από αριστερά προς τα δεξιά και θα σας μεταφέρει απευθείας στην τελευταία εφαρμογή που χρησιμοποιήσατε.

Φυσικά, αν θέλετε να πάτε σε μια εφαρμογή πολύ πιο πίσω στο ιστορικό σας, είναι πιο γρήγορο να παραμείνετε στη συνηθισμένη μέθοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια