ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ HASWELL ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ..

Η τέταρτη γενιά επεξεργαστών της Intel. Βασίζονται στην ίδια αρχιτεκτονική με τους IvyBridge (3η γενιά, 22nm) αλλά προσφέρουν πολλαπλάσιες επιδόσεις με χαμηλότερη κατανάλωση.
Έως και 35% ταχύτεροι Χάρη στους νέους επεξεργαστές, οι υπολογιστές έχουν 15% καλύτερες επιδόσεις σε σύγκριση με τα συστήματα που ήταν βασισμένα σε IvyBridge επεξεργαστές και 35% σε σύγκριση με τους επεξεργαστές 1ης γενιάς. Πλέον, κάποιος, μπορεί να επεξεργαστεί ένα HDVideo 6 λεπτών μέσα σε 12 δευτερόλεπτα.
Ταχύτητα στα γραφικά Πλέον οι 4ης γενιάς επεξεργαστές έχουν δύο φορές ισχυρότερες κάρτες γραφικών από την προηγούμενη γενιά και είναι 13 φορές πιο γρήγορες από τους επεξεργαστές της 1ης γενιάς κάνοντας τους νέους υπολογιστές ικανούς να τρέξουν τα παιχνίδια σου ακόμα πιο γρήγορα.
Μεγαλύτερες αντοχές Οι επεξεργαστές 4ης γενιάς της Intel έρχονται με περισσότερες overclocking αντοχές αφού μπορούν να υπερχρονιστούν σε υψηλότερα επίπεδα με τους αντίστοιχους της 3ης γενιάς και προσφέρουν μεγαλύτερες ταχύτητες σε Turbo λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια