ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέοι Qosmio PX30t και Qosmio XZ0 από την Toshiba

Καθιερώνοντας τη θέση της  στο σχεδιασμό προηγμένων, υψηλών επιδόσεων laptop για PC gamers και λάτρεις των πολυμέσων, η Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε σήμερα τον τελευταίο κορυφαίο υπολογιστή της, το laptop Qosmio X70. 
Ο υπολογιστής απευθύνεται σε ‘heavy users’ που επιθυμούν τις υψηλότερες επιδόσεις υπολογιστή και γρήγορες ταχύτητες, κορυφαία γραφικά, εξαιρετική ποιότητα ήχου και δυνατότητες πολυμέσων, καθώς και τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά σύνδεσης. Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις του νέου υπολογιστή Qosmio X70 θα ξεκινήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2013.
Το πιο γρήγορο και ζωντανό gaming
«Στην Toshiba έχουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα της εταιρίας, όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πιο απαιτητικών χρηστών υπολογιστή, όπως είναι οι PC gamers μας», δήλωσε ο Βασίλης Σύκαλος, Country Manager της Toshiba, Greece and Cyprus, Digital Products & Services. «Το νέο laptop Qosmio X70 το πετυχαίνει αυτό με κάθε τρόπο. Είναι εξοπλισμένο με τα καλύτερα εξαρτήματα και την πιο προηγμένη τεχνολογία διαθέσιμη για το συγκεκριμένο υψηλής ποιότητας laptop, το οποίο διαθέτει μεγάλη οθόνη 43.9 cm (17.3”) Full HD. 
Το συγκεκριμένο laptop αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικατασταθεί οποιοδήποτε ισχυρό desktop PC». Με επεξεργαστές της τελευταίας γενιάς Intel® Core™ και dedicated NVIDIA® GeForce® GTX 770M γραφικά με μνήμη 3 GB GDDR5, ο υπολογιστής Qosmio X70 εκτελεί με ευκολία πολλαπλές απαιτητικές εργασίες. Ακόμα και οι πιο γρήγορες και ζωντανές σκηνές δράσης και παιχνιδιού είναι φωτεινές και ομαλές, χάρη στον χρόνο ανταπόκρισης 8ms της οθόνης. Επιπλέον, αυτή η ισχυρή συσκευή είναι κατάλληλη, όταν βασική προτεραιότητα αποτελεί η δημιουργία σοβαρού περιεχομένου, όπως η επεξεργασία φωτογραφιών και video, χάρη στην υψηλή απόδοση των γραφικών της.
Άμεση πρόσβαση σε βαριές εφαρμογές και πολυμέσα
Μία ακόμη κορυφαία προδιαγραφή του νέου laptop Qosmio X70 είναι η μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων που διαθέτει έως 3 TB με δύο HDD θύρες, και υπερβολικά γρήγορη mSATA 256 GB SSD μνήμη. Ο συνδυασμός αυτός, που ενισχύεται περαιτέρω έως και 32 GB από την χωρητικότητα της μνήμης RAM, έχει ως αποτέλεσμα την σχεδόν άμεση πρόσβαση στις πιο βαριές εφαρμογές και στα αρχεία πολυμέσων, και επιτρέπει το multitasking, μεταξύ υψηλών απαιτήσεων λειτουργιών του υπολογιστή, καθώς και γρήγορη εκκίνηση. Εναλλακτικά, ο υβριδικός δίσκος HDD (1TB + 8GB flash SSD) επιτρέπει πρόσθετη αποθήκευση αρχείων, καθώς και γρήγορη φόρτωση των εφαρμογών.
Προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία πολυμέσων, το εγκατεστημένο λογισμικό TOSHIBA Resolution+, μετατρέπει ταινίες και video δημιουργημένα σε standard ανάλυση, σε ποιότητα HD. Επιπρόσθετα, μερικές διαμορφώσεις είναι εξοπλισμένες με οθόνη Ultra HD που υποστηρίζει εξωτερικές θύρες HDMI®, που μετατρέπουν και μεταφέρουν Ultra HD περιεχόμενο, όπως παιχνίδια υπολογιστή, φωτογραφίες, ταινίες ή  video από τον υπολογιστή σε μια συμβατή εξωτερική τηλεόραση Ultra HD. 

Δεν υπάρχουν σχόλια