ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Colorful GTX 760's: Overclocking με ένα άγγιγμα!

Η Colorful, ανακοίνωσε 2 νέες GTX 760 στο lineup της. Η μια εκ των δύο βασίζεται σε ένα custom PCB με overclocking χαρακτηριστικά που θα δούμε παρακάτω. Ξεκινώντας, η GTX760 CH-2GD5 τοποθετείται στην value for money κατηγορία και φοράει το cooler μιας GTX 680. Δεν είναι όμως μόνο το cooler που έχει δανειστεί, αφού η Colorful εκμεταλλεύτηκε την ομοιότητα του GTX 760 die με αυτό της GTX 680, τοποθετώντας το chip σε ένα reference GTX 680 PCB και δίνοντας συνολικά, σχεδιασμό 5 φάσεων! Ο πυρήνας χρονίζεται στα 980MHz, ενώ σε κατάσταση GPU Boost 2.0 σκαρφαλώνει στα 1033MHz με την μνήμη να ακολουθεί τα reference ρολόγια (6GHz).
Η Premium κάρτα της σειράς, iGame GTX 760 Ymir-U, κάνει χρήση ενός high performance cooler με δύο 90mmανεμιστήρες να απωθούν την περιττή θερμοκρασία από το PCB. Το τελευταίο, κάνει χρήση ενός 8 phase power design και διπλό Bios, με δύο profiles, το stock και το Overclocked. Ο χρήστης μπορεί να εναλλάσσει κατά βούληση τα δύο προφίλ για αυξημένες επιδόσεις κατά το gaming.
Τέλος, οι πολυπόθητες κάρτες της Colorful θα ξεκινήσουν να πωλούνται στην αγορά της Κίνας και θα επεκταθούν στην Ευρώπη στα τέλη Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια