ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

HDD EXT 500GB Seagate 2.5" Back plus Slim

Με Slim design και απλές γραμμές ο εξωτερικός σκληρός δίσκος Seagate Slim Portable θα σε ακολουθεί παντού.  Είναι τόσο λεπτός όσο ένα μολύβι για να τον έχεις πάντα μαζί σου, με χωρητικότητα 500GB για να κάνεις Back Up ή να αποθηκεύσεις μεγάλου όγκου δεδομένα, αρχεία και προγράμματα. Η σύνδεση με τον υπολογιστή γίνεται μέσω USB καλωδίου από το οποίο ταυτόχρονα τροφοδοτείται, για να μην χρειάζεται εξωτερική πηγή ρεύματος.
Εύκολα και γρήγορα backup αρχείων
Με τα 500GB αποθηκευτικού χώρου ο Seagate Slim Portable  θα γίνει ο καλύτερος φίλος ή συνεργάτης σου για την προστασία αλλά και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των προσωπικών σου δεδομένων. Επίλεξε μέσα από τις 2 επιλογές back up (συνεχόμενο ή προγραμματισμένο) για να έχεις πάντα τα αρχεία σου προστατευμένα.
Σύνδεση USB 3.0
Οι υψηλές ταχύτητες μεταφοράς και αντιγραφής αρχείων διασφαλίζονται χάρη στη σύνδεση USB 3.0, ενώ ταυτόχρονα είναι πλήρως συμβατή και με παλαιότερες εκδόσεις όπως USB 2.0 (με τις ταχύτητες μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση να είναι οι αντίστοιχες).
Μοιράσου και αποθήκευσε 
Μη διακινδυνεύεις να χάσεις τις φωτογραφίες που ανέβασες στα sites κοινωνικής δικτύωσης.  Ο Slim δίσκος της Seagate  σου επιτρέπει να τις αποθηκεύσεις απευθείας από εκεί, με ένα κλικ.  Επιπλέον σου επιτρέπει το ίδιο εύκολα να “ανεβάσεις” και να μοιραστείς βίντεο και φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια