ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Lumia tablet με οθόνη 10.1 ιντσών QHD;

Δεν αποκλείεται σύντομα η Microsoft να παρουσιάσει ένα νέο tablet μιας και μέσα από το δημοφιλές λογισμικό benchamrk GFXBench, αποκαλύφθηκε ένα νέο μοντέλο με οθόνη 10.1 ιντσών με ανάλυση QHD 2560×1440 pixels και GPUI Adreno 420 (Snapdragon 805?). Σύμφωνα με την διαρροή, η συσκευή η οποία ανακαλύφθηκε στο GFXBench εκτιμάται να είναι ο διάδοχος του Lumia 2520.
Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα της συσκευής, δεν αναφέρεται τίποτα παραπάνω από ένα σκέτο «Windows», και όχι 8.1, γεγονός που υποδηλώνει ότι το νέο τάμπλετ μάλλον θα έχει το νέο λογισμικό Windows 10.Δεν μας κάνει καμία εντύπωση το τόσο ισχυρό hardware από τις πληροφορίες της διαρροής, μιας και η νέα στρατηγική της Microsoft είναι η άμεση προόθηση του νέου της λογισμικού. Απορίας άξιο είναι ωστόσο εάν τα Windows 10 θα ανταπεξέρθουν αντάξια σε συσκευές χαμηλότερων προδιαγραφών.
Η Microsoft πιθανόν να αντιμετωπίσει προβλήματα απόδοσης του νέου της λογισμικού, παρόμοια με αυτά που είδαμε από την Apple και το iOS 8 με τα παλιότερα iPhone και iPad.
GFXBench Lumia tablet
Το Lumia 2520

Δεν υπάρχουν σχόλια