ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Microsoft εξαγόρασε την εταιρεία N-trig, δημιουργού του stylus στο Surface Pro 3



Η Microsoft εξαγόρασε την εταιρεία N-trig, την κατασκευάστρια του "stylus" που συμπεριλαμβάνεται στο Surface Pro 3 της εταιρείας.
Η συμφωνία υπολογίζεται ότι "έκλεισε" στα $200 εκατομμύρια, και οι περισσότεροι από τους 190 εργαζομένους της N-trig αναμένεται να μετακινηθούν στην βάση R&D που διατηρεί η Microsoft στο Ισραήλ.

Όταν η Microsoft αποκάλυψε το Surface Pro 3 πέρυσι, επισήμανε ότι το ενσωματωμένο digitizer δεν ήταν stylus, αλλά περισσότερο μία ψηφιακή μορφή ενός στυλό με μελάνι. Ορισμένοι που δοκίμασαν την τεχνολογία της Microsoft, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν ανώτερη από την τεχνολογία digitizer της Wacom αφού το stylus της N-trig ήταν πιο φυσικό στο κράτημα και έδινε την αίσθηση ότι γράφεις σε χαρτί.

Η N-trig πάντως κατασκεύαζε ευαίσθητες στην πίεση συσκευές τύπου stylus και για άλλες εταιρείες, και δεν διευκρινίζεται στην αναφορά του Reuters, αν θα συνεχίσει να το κάνει.
Η Microsoft σε σχετική ερώτηση του Engadget δεν απάντησε σε καμία ερώτηση που να αφορά στην εξαγορά, ωστόσο έστειλε στο μέσο την απάντηση της γραμμένη χειρόγραφα με το stylus.

 Site: Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια