ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ReadPoint: Νέα εφαρμογή για το Amazon App Store

Το ReadPoint προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σύγχρονου αναγνώστη έρχεται με την νέα & δωρεάν εφαρμογή του για τις συσκευές Kindle Fire του Amazon. Απολαύστε την εμπειρία της ψηφιακής ανάγνωσης. Διαβάστε με ασύγκριτη ευκολία. Πλοηγηθείτε με ευκολία σε δεκάδες κατηγορίες βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων.
Η εφαρμογή ReadPoint έρχεται με ένα νέο ανανεωμένο look και δεκάδες νέες λειτουργίες. Μέσα από αυτήν θα μπορείτε να προμηθευτείτε και να απολαύσετε ψηφιακά, χιλιάδες τίτλους, εφημερίδων, περιοδικών και ebooks από το μεγαλύτερο Ελληνικό ηλεκτρονικό περίπτερο- βιβλιοπωλείο. Έχει τη δυνατότητα να Επιλέξει & να διαβάσει χιλιάδες τίτλους ψηφιακά με το ίδιο layout όπως τα φυσικά.
Μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα ψηφιακά έντυπα: Κάνοντας τα share με social media, τυπώνοντας, κρατώντας σημειώσεις και επισημάνσεις. Πολλά έντυπα έχουν αναβαθμισμένα multimedia χαρακτηριστικά όπως video, ήχο και hyperlinks. Αποθηκεύει παντοτινά και διαχειριστείτε τα έντυπα του στην δική του βιβλιοθήκη. Διαβάζει offline χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη δικτύου internet.
Βρείτε την εφαρμογή εδώ.
Η ReadPoint διαθέτει εφαρμογές ψηφιακής ανάγνωσης για όλες τις πλατφόρμες: Windows, iOS, Android και Mac.
Amazon Kindle Fire

Δεν υπάρχουν σχόλια