ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διέρρευσαν φωτογραφίες και οι προδιαγραφές του νέου Motorola Moto E (2015)

 

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, το ηλεκτρονικό κατάστημα Best Buy αποκάλυψε τον διάδοχο του γνωστού και επιτυχημένου Moto E. Το νέο Moto E (2015) έρχεται βελτιωμένο σε συγκεκριμένους τομείς, όπως στην οθόνη.
Σύμφωνα με τις προδιαγραφές που διέρρευσαν, το νέο Moto E (2015) που στο Best Buy έχει την ονομασία Moto E 4G διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 4,5 ιντσών (από 4,3 ιντσών), που υποστηρίζει την ίδια ανάλυση των 540 x 960 pixels και βασίζεται σε Qualcomm Snapdragon SoC (δεν διευκρινίζεται το μοντέλο, αλλά μάλλον πρόκειται για κάποιο από τα Snapdragon 400/410).

Διαθέτει 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται μέσω κάρτας μνήμης microSD ενώ όπως θα καταλάβατε υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα.

Το κινητό διαθέτει εμπρόσθια κάμερα για βιντεοσυζητήσεις και selfies, καθώς και 5,0 Megapixels κύρια κάμερα με LED flash. Οι διαστάσεις του είναι 130 x 67 x 11,9 χιλιοστά και το βάρος του είναι 143 γραμμάρια. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 5.0 Lolipop.
Το Best Buy είχε αναρτήσει την συσκευή στις λίστες του (δεν υπάρχει πια η καταχώρηση) με τιμή $99,99 χωρίς συμβόλαιο. Λογικά, η Lenovo δεν θα αργήσει να ανακοινώσει επίσημα την συσκευή, και μαζί την διαθεσιμότητα και το κόστος της.

 Site: GSMArena

Δεν υπάρχουν σχόλια