ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

GeIL Super Luce DDR4 Enthusiast Memory. Με real-time παρακολούθηση θερμοκρασίας

H γνωστή εταιρεία κατασκευής αρθρωμάτων μνήμης, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες μία νέα σειρά, που στους διαχύτες θερμότητας έχει προσαρμόσει ειδικά LEDs που... “αναπνέουν”.
Τουλάχιστον, αυτό τον τρόπο σκαρφίστηκε το τμήμα marketing της εταιρείας για να περιγράψει την λειτουργία του “φωτιζόμενου παλμού” των ενσωματωμένων LEDs που αντικατοπτρίζει την αναπτυσσόμενη θερμοκρασία στα chips των αρθρωμάτων μνήμης. Και για να πούμε τα πράγματα με πιο απλά λόγια, η νέα σειρά Super Luce DDR4 Enthusiast της GeIL εξοπλίζεται με μία πατενταρισμένη τεχνολογία που η εταιρεία ονομάζει iLuce Thermal-Beaming.

Χάρη στην τεχνολογία, οι χρήστες μπορούν να παρατηρούν σε πραγματικό χρόνο την θερμοκρασία που αναπτύσσεται στα αρθρώματα μνήμης, ανάλογα το τέμπο που εκπέμπεται το φως από τα ενσωματωμένα LEDs (LED breathing-light tempos).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Καθώς η θερμοκρασία στα αρθρώματα μνήμης αυξάνεται, το τέμπο της “αναπνοής” αυξάνεται (έχει πέντε διαφορετικά επίπεδα). Το πρώτο επίπεδο (Level 1) είναι με το πιο ήρεμο τέμπο, με την θερμοκρασία να βρίσκεται κάτω από τους 40°C και το τελευταίο επίπεδο, που είναι το πιο γρήγορο, να δείχνει την υψηλότερη θερμοκρασία, πάνω από 55°C.
  • Level 1: <40 -="" 13="" bpm="" li="">
  • Level 2: 40-50°C - 60 bpm
  • Level 3: 45-50°C - 80 bpm
  • Level 4: 50-55°C - 120 bpm
  • Level 5: >55°C - 200 bpm
Η σειρά Super Luce είναι διαθέσιμη σε τέσσερις χρωματισμούς LEDs –ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να τις ταιριάξουν με τους χρωματισμούς που επικρατούν στο motherboard και κατ΄επέκταση στο εσωτερικό του case τους (λευκό, κόκκινο, μπλε), και σε συχνότητες λειτουργίας που ξεκινούν από τα 2666MHz και φτάνουν τα 3400MHz. Επίσης είναι διαθέσιμα σε Dual-Channel, Quad και Dual-Quad kits των 8GB, 16GB, 32GB και 64GB. Λειτουργούν σε τάση 1.2V-135V.

Δεν υπάρχουν σχόλια