ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επικεντρώνεται στο mobile gaming η Konami

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Konami Hideki Hayakawa εκτιμά ότι το μέλλον της ιαπωνικής εταιρείας είναι το mobile gaming. Όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του το υψηλόβαθμο στέλεχος, αυτή θα είναι πλέον η κύρια πλατφόρμα της Konami, ενώ πρόσθεσε ότι «θα ακολουθήσουμε το μοντέλο pay-as-you-play».

«Ελπίζουμε ότι στο εξωτερικό τίτλοι όπως τα Metal Gear Solid V και Winning Eleven (Pro Evolution Soccer) θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια επιτυχία, αλλά σκεφτόμαστε να μεταφέρουμε τα εν λόγω franchises στις φορητές συσκευές», σημείωσε κλείνοντας ο Hayakawa.
konami-mobile-splash.jpg
Μπορεί το mobile gaming να σημειώνει τεράστια πρόοδο και να είναι αρκετά δημοφιλή πλατφόρμα στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, ωστόσο δεν ισχύουν τα ίδια δεδομένα και στη Δύση και ίσως, τελικά, μια τέτοια κίνηση να δυσαρεστήσει σε υπερθετικό βαθμό τους δυτικούς gamers. 

Metal Gear Solid και PES σε smartphones και tablets; Εδώ πραγματικά ταιριάζει αναφώνηση γνωστού πολιτικού της χώρας μας, το όνομα του οποίου γράφεται με ένα «ν». Όπως και να ‘χει, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το τι προετοιμάζει η Konami για το μέλλον 

Δεν υπάρχουν σχόλια