ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Twitter θέλει να εξαγοράσει το Flipboard για $1 δισεκατομμύριο




Σύμφωνα με μία αναφορά του Re/code, το Twitter ενδιαφέρεται να εξαγοράσει το Flipboard, το οποίο έχει εφαρμογές σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες, Windows (Windows Phone), Android και iOS.
Το Re/code αναφέρει ότι η συμφωνία ενδέχεται να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, αν και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο εταιρείες για την ώρα έχουν μείνει στάσιμες. Η συγκεκριμένη κίνηση, αποτελεί μέρος της προσπάθειας του Twitter να αυξήσει το κοινό του και να φέρει περισσότερο καινοτόμα προϊόντα στην αγορά, ενώ επιπλέον θέλει να φέρει την ιδιαίτερα έμπειρη προϊόντική ομάδα του Flipboard στην εταιρεία. Για παράδειγμα, στην ομάδα του Flipboard, βρίσκεται ο co-founder Mike McCue, που κάποτε αποτελούσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Twitter, από το 2010 έως στο 2012, αλλά παραιτήθηκε όταν ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο εταιρείες αυξήθηκε.

Η συμφωνία αναμένεται να είναι επίσης πολύ καλή και για τον γνωστό news aggregator, που έχει τα δικά του θέματα ανάπτυξης να αντιμετωπίσει, παρά τους 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες που έχει σύμφωνα με αναφορές. Και οι δύο εταιρείες, αρνήθηκαν να σχολιάσουν την σχετική αναφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια