ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H επόμενη μέρα για τα Windows 10


Τα Windows 10 είναι πια διαθέσιμα ως μία δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 7 και στα Windows 8.1. Και ενώ εκατομμύρια χρήστες αναβαθμίζουν τα συστήματά τους αυτή την εβδομάδα, η Microsoft εργάζεται σκληρά στο παρασκήνιο πάνω σε νέες ενημερώσεις και διορθώσεις.
Μερικές από αυτές ήδη έχουν βγει στο Windows Update, αλλά υπάρχουν πολλές ακόμα. Η μεγαλύτερη συλλογή από αυτές θα έρθει με την αναβάθμιση που η Microsoft ονομάζει Service Release 1 (SR1). Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι το SR1, αναμένεται αρχές Αυγούστου, ίσως και στις αρχές της άλλης εβδομάδας. Και ενώ δεν θα προσθέτει νέες δυνατότητες στα Windows 10, θα διορθώνει κάποια προβλήματα που έχουν αναφερθεί.

screen shot 2015 03 24 At 11.15.21 Am story

Μετά τις αρχικές ενημερώσεις και διορθώσεις, η Microsoft εργάζεται πάνω σε μία ακόμα μεγαλύτερη συλλογή από διορθώσεις αλλά και νέες λειτουργίες, η οποία αναμένεται προς το τέλος τους έτους, ίσως για τον Οκτώβριο. Μερικές απο αυτές τις προσθήκες θα περιλαμβάνουν μία νέα messaging εφαρμογή η οποία θα συνεργάζεται με το Skype και η αναμενόμενη υποστήριξη του περιηγητή Edge για επεκτάσεις.

"Κανείς δεν δουλεύει πάνω στα Windows 11, αλλά υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται πάνω σε μερικές cool ενημερώσεις για τα Windows 10, τις οποίες θα δούνε σύντομα οι Windows Ιnsiders", δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας των Windows, Terry Myerson.

Και τέλος να αναφέρουμε ότι κυκλοφόρησε η νέα διαφήμιση της Microsoft για τα Windows 10, η οποία μάλλον προορίζεται για την τηλεόραση και έχει τίτλο "DO".

Δεν υπάρχουν σχόλια