ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ASUS ανακοίνωσε το νέο curved PG348Q με Nvidia GSync


Η ASUS Republic of Gamers, ανακοίνωσε την νέα της ultra wide οθόνη Swift PG348Q. Πρόκειται για μία κορυφαίων χαρακτηριστικών οθόνη, που απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτούς που ψάχνουν μια κορυφαία οθόνη με NVidia GSync, για να την αξιοποιήσουν με ένα αντίστοιχα υψηλών επιδόσεων σύστημα βασισμένο σε μία ή περισσότερες hi end κάρτες γραφικών της Nvidia.
.
Η νέα οθόνη της ASUS, Swift PG348Q, είναι μια ultra wide 21:9 καμπύλη οθόνη των 34'', με ανάλυση 3440 x 1440 pixels και IPS panel. Υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως και 100Hz μέσω υπερχρονισμού, καθώς και Nvidia GSync, προσφέροντας απόλυτα ομαλή κίνηση των γραφικών στα παιχνίδια. Η ακτίνα καμπυλότητας της οθόνης είναι 3800R και χάρη και στην ultra wide σχεδίασή της, επιχειρεί να προσφέρει μια πανοραμική εικόνα στον χρήστη, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο χρόνος απόκρισης είναι 5ms (GtG), η φωτεινότητα φτάνει τα 300cd/m², η αντίθεση τα 1000:1, ενώ καλύπτεται το 100% του sRGB. Η οθόνη έχει την δυνατότητα απεικόνισης πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρωμάτων (10 bit) και χάρη στο IPS panel, μεγάλες γωνίες θέασης των 178°, τόσο οριζόντια, όσο και κάθετα.

asus Rog p348q   2
asus Rog p348q   3


Η οθόνη διαθέτει DisplayPort 1.2 και HDMI 1.4 με την HDMI να υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως 50Hz. Θα πρέπει το σήμα να σταλεί μέσω της DisplayPort ώστε να επιτευχθεί ο μέγιστος ρυθμός ανανέωσης των 100Hz. Υπάρχει επίσης USB 3.0 HUB τεσσάρων θυρών, καθώς και έξοδος για ακουστικά. Δύο ηχεία των 2W προσφέρουν πλούσιο στερεοφωνικό ήχο, ενώ πέραν των αποκλειστικών τεχνολογιών της ASUS για τα παιχνίδια, όπως η GamePlus και η GameVisual, υποστηρίζεται και μείωση εκπομπής μπλε φωτός αλλά και Flicker Free λειτουργία για πιο ξεκούραστη χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια