ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 13 Μαΐου θα κυκλοφορίσει το νέο Doom


Οκτώ χρόνια μετά από την πρώτη ανακοίνωση του Doom, επιβεβαιώνεται και επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του με την κυκλοφορία ενός trailer.
Η Besthesda Softworks, στην οποία ανήκει πια το franchise, ανακοίνωσε ότι το νέο Doom θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και Windows στις 13 Μαΐου. Το παιχνίδι αυτό το οποίο αρχικά το 2008 ονομάστηκε Doom 4, είχε πρωτοπαρουσιαστεί ως ολοκληρωμένο παιχνίδι στην Quakecon 2014 αλλά είχε μία δύσκολη πορεία μέχρι να φτάσει εκεί.

Το νέο Doom θα είναι το πρώτο της σειράς αυτής χωρίς τη συμμετοχή του John Carmack, ο οποίος άφησε την id Software για να γίνει CTO της Oculus το 2013.

doom frontcover

Φυσικά όσοι θέλουν μπορούν να αγοράσουν τη συλλεκτική έκδοση στα 120 δολάρια ( αντί για τα 60 που θα στοιχίζει το παιχνίδι), η οποία περιλαμβάνει ένα αγαλματάκι του Revenant ύψους περίπου 30 εκατοστών, και μία μεταλλική θήκη. Επίσης όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα λάβουν το "Demon Multiplayer Pack" ως δώρο.

Μαζί με την ανακοίνωση κυκλοφόρησε και το trailer από το campaign, το οποίο παραδόξως δεν αποκαλύπτει και πολλά για την ιστορία, αν αυτή υπάρχει, αλλά είναι γεμάτο ακατάπαυστη δράση με διαμελισμούς, σκοτωμούς και και ότι άλλο μας έχει συνηθίσει αυτή η σειρά !

Δεν υπάρχουν σχόλια