ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τεχνολογία AMD Freesync στα laptop της HP

Τα νέα laptop της οικογένειας Envy 15z της HP θα είναι εφοδιασμένα με την τεχνολογία FreeSync στα APUs της AMD.  H τελευταία γενιά των Α-series APUs της HP θα έχουν την τεχνολογία FreeSync, ενώ από το δεύτερο μισό του 2016 και έπειτα όλα τα notebooks που φέρουν τα APU τελευταίας γενιάς της AMD θα εξοπλιστούν με την εν λόγω τεχνολογία.
Τα συστήματα της οικογένειας Envy της HP έχουν οθόνες 15.6 ιντσών με ανάλυση είτε Full HD, είτε 1366×768 pixels, με ιδιαίτερο μεταλλικό σχεδιασμό. Στο κομμάτι της μνήμης, τα μοντέλα της HP είναι δυνατόν να εξοπλιστούν με μνήμη RAM στα 6 ή τα 8 GB.
hp-envy-15z-laptop-amd-radeon-590
H τεχνολογία FreeSync της AMD λειτουργεί παράλληλα με το Panel Self Refresh Feature της οθόνης και καλείται να συγχρονίσει το framerate με τη συχνότητα ανανέωσης της οθόνης, στοιχείο που απαιτεί ειδικές ρυθμίσεις μέσω λογισμικού, καθώς και ειδικά panels που να υποστηρίζουν το εύρος και τη δυνατότητα. Με το FreeSync της AMD αυτό είναι εφικτό, χωρίς το επιπλέον λογισμικό ή το ειδικό panel.
Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας AMD FreeSync, οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές που θα την υποστηρίζουν, θα έχουν καλύτερη απόδοση σε εφαρμογές gaming, ενώ θα συνδυάζονται με τα APU της AMD και με κάρτες γραφικών της οικογένειας Radeon 300.

Δεν υπάρχουν σχόλια