ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10 χρόνια Intel Extreme Masters

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια διοργανώσεων, το Intel Extreme Masters επιστρέφει στο Κατοβίτσε της Πολωνίας, με τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες να συναγωνίζονται για ένα έπαθλο αξίας μεγαλύτερης από USD $600.000.
Η Intel θα είναι εκεί για να αναδείξει την κορυφαία τεχνολογία και για να ανακοινώσει νέες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα εμπλουτίσουν και θα διευρύνουν το gaming και τα eSports μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Intel Experience Zone
Περιεχόμενο: Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκπληκτικές εξελίξεις στο gaming, στην Intel Experience Zone. Σε ένα χώρο 625 τετραγωνικών μέτρων, θα παρουσιαστούν εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας και έξυπνοι τρόποι, με τους οποίους η τεχνολογία IntelR RealSenseT θα ενσωματωθεί στα παιχνίδια.
Ημερομηνία: 4-6 Μαρτίου 2016.

Τοποθεσία: IEM Expo hall, B1

Intel Showroom
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν προϊόντα και τεχνολογίες και να συζητήσουν με τους ειδικούς, στο χώρο Τύπου του Intel Showroom.

Intel LAN Party
Περιεχόμενο: σε ένα χώρο 750 τετραγωνικών μέτρων θα βρίσκονται 200 PCs, προσφορά της Intel, για όποιον θέλει να παίξει δωρεάν. Οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το καινούριο hardware, να «στριμάρουν», να συμμετάσχουν σε ανοικτά τουρνουά και να δοκιμάσουν τα τελευταία games. 

Ημερομηνία: 4-6 Μαρτίου 2016. Ανοικτό για τους επισκέπτες του IEM και του IEM Expo.

Τοποθεσία: ICC, ισόγειο, αίθουσα εκδηλώσεων. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην κεντρική σκηνή. Επιπλέον, θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες σε αυτόν τον χώρο, ειδικά για τους εκπροσώπους του Τύπου, και VIP επισκέπτες.

Συνέντευξη και ευκαιρίες συζήτησης
Ο Gregory Bryant, Intel corporate vice president and general manager, Desktop Client Platform, θα μοιραστεί με το κοινό την προοπτική του για αυτόν τον σημαντικό κλάδο και θα μιλήσει σχετικά με το μέλλον των προϊόντων gaming της Intel. Ο Lee Machen, Intel director, Developer Relations, θα είναι διαθέσιμος για να μιλήσει για την πολυσυλλεκτικότητα στον κλάδο του gaming. Θα συμμετέχουν επίσης επιλεγμένες ομάδες gaming, χορηγούμενες από την Intel.


Δεν υπάρχουν σχόλια