ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα mini PC από την ASUS με τέσσερις θέσεις για 2,5'' αποθηκευτικά μέσα



Ένας από τους περιορισμούς που συνήθως έχουν τα πολύ μικρών διαστάσεων συστήματα, είναι η απουσία χώρου για περισσότερα του ενός ή δύο αποθηκευτικών μέσων. Η ASUS έρχεται να προσφέρει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα, με τα νέα της VivoMini VC65 mini PCs που αν και δεν καταλαμβάνουν πάνω από δύο λίτρα χώρο, μπορούν να δεχθούν έως και τέσσερα αποθηκευτικά μέσα των 2,5''.
.
Η ASUS ανακοίνωσε δύο μοντέλα, το VivoMini VC65 και το VivoMini VC65R, με το VC65R να προσφέρει επιπλέον υποστήριξη για RAID, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση ως NAS ή mini server. Τα νέα VivoMini χρησιμοποιούν chipset H170 και επεξεργαστές έκτης γενιάς Skylake, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις και χάρη στην modular σχεδίασή τους, μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερα αποθηκευτικά μέσα των 2,5'', HDDs ή SSDs, ή εναλλακτικά, δύο αποθηκευτικά μέσα των 2,5'' και ένα οπτικό μέσο αποθήκευσης. Αυτό μάλιστα το επιτυγχάνουν καταλαμβάνοντας μόλις δύο λίτρα όγκο, ενώ επιπλέον ενσωματώνουν και το τροφοδοτικό.

VivoMini VC65 1
VivoMini VC65 8

Μπορούν να τοποθετηθούν τόσο κάθετα όσο και οριζόντια, ενώ υποστηρίζεται και VESA στήριξη. Θα κυκλοφορήσουν και ως barebones επιτρέποντας στον κάτοχό τους να επιλέξει το hardware που θα χρησιμοποιήσει. Σύμφωνα με την ASUS, τα νέα VivoMini PCs επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό τους και άρα εύκολη αναβάθμισή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια