ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 15 Μαρτίου θα ανακοινωθεί το νέο μικρό iPhone και η νέα γενιά iPad


Σύμφωνα με πληροφορίες στις 15 Μαρτίου η Apple θα ανακοινώσει το νέο μικρό iPhone 5se των 4 ιντσών, το νέο iPad Air 3 και νέα μοντέλα Apple Watch.
Καθώς πλησιάζει η συγκεκριμένη ημερομηνία, όλο και περισσότερες πηγές σπάνε τη σιωπή τους για το νέο event στο οποίο η Apple θα ανακοινώσει τα νέα της προϊόντα. Οι ιστοσελίδες BuzzFeed και 9to5Mac, συμφωνούν όσον αφορά την ημερομηνία της 15ης Μαρτίου αλλά και για τις ανακοινώσεις που θα γίνουνε από την εταιρία.

ipad Air 3 leak engadget

Έτσι εκτός από το μικρό iPhone θα παρουσιαστεί και το νέο iPad Air 3 των 9.7 ιντσών, το οποίο θα δανειστεί αρκετά στοιχεία από τον μεγάλο του αδελφό, το i Pad Pro. Έτσι σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το νέο tablet της Apple θα διαθέτει τέσσερα ηχεία και Smart Connector στο πλάι για τα δικά του "έξυπνα" εξαρτήματα. Επίσης θα υποστηρίζει το Apple Pencil και στο πίσω μέρος θα υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα και Led flash, χαροποιώντας έτσι όσους χρησιμοποιούν το iPad για να φωτογραφίζουν.

Είναι επίσης πολύ πιθανό, το event αυτό να είναι μικρότερο από το προηγούμενο στο Bill Graham Civic Auditorium στο San Francisco και να διεξαχθεί στο Town Hall της Apple στο Cupertino, όπως συνηθίζει η εταιρία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια