ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ASUS στην κορυφή των κατασκευαστών hi end οθονών για gaming


Σύμφωνα με πηγές του Digitimes, η ASUS είναι η εταιρία με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς όσον αφορά τις hi end οθόνες που προορίζονται για χρήση gaming, με τον ανταγωνισμό όμως από εταιρίες όπως η Acer, η BenQ και η ViewSonic να εντείνεται.
.
Με βάση τις πηγές του Digitimes, οι πωλήσεις hi end οθονών για gaming αγγίζουν τις 800.000 για το 2015 και το 40% από αυτές είχαν το σήμα της ASUS πάνω τους. Η ASUS απολαμβάνει ισχυρές πωλήσεις σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ταϊβάν και χάρη στο γεγονός ότι ήταν πρώτες εταιρίες που δραστηριοποιήθηκαν σοβαρά στην εν λόγω αγορά. Με την αγορά πλέον των οθονών για gaming να έχει μεγαλώσει σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν, όλο και περισσότερες εταιρίες στρέφουν την προσοχή τους προς αυτήν, δημιουργώντας μάλιστα νέα brand names όπως το Zowie της BenQ ή σειρές προϊόντων όπως η σειρά Predator της Acer.

Οι πωλήσεις οθονών για gaming αναμένεται να παρουσιάσουν αύξηση και μέσα στο 2016 και ειδικά στην περίπτωση της ASUS, αναμένεται να αποτελέσουν το 10-15% του συνόλου των οθονών που πουλάει η εταιρία, χάρη και σε νέα μοντέλα όπως το ASUS ROG Swift PG348Q.

ASUS ROG Swift PG348Q

Πηγή άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια