ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα κάμερα παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας από την D-Link

Η D-Link διευρύνει τη σειρά mydlink με μια νέα κάμερα – την HD Wi-Fi Camera (DCS-936L). Με τον ενσωματωμένο Wi-Fi Signal Locator, χάρη στον οποίο υπάρχει ένδειξη για την ισχύ του οικιακού ασύρματου δικτύου, γίνεται πανεύκολα η επιλογή του καλύτερου δυνατού σημείου τοποθέτησής της στο σπίτι ή στο γραφείο.

Η πιο προσιτή HD κάμερα της D-Link, παρέχει συνεχή και αδιάλειπτη εικόνα του χώρου ή του γραφείου στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή από οπουδήποτε και αν βρίσκεται ο χρήστης. Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της με την κινούμενη κεφαλή, μπορεί να τοποθετηθεί με άνεση στο ράφι κάποιου επίπλου, στον τοίχο ή ακόμα και στο ταβάνι, διατηρώντας το σωστό προσανατολισμό θέασης.

large.DCS-936L_Back-800x450.jpglarge.57fe13612a123_DCS-936L_frontcopy.jpg

Ως μέρος της σειράς mydlink, η HD Wi-Fi κάμερα προσφέρει την αίσθηση της διαρκούς ασφάλειας όλο το 24ωρο, και ταυτόχρονα μπορεί να εγκατασταθεί και να διαχειριστεί εύκολα. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν:

  • Σύνδεση με Wi-Fi – ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει τη συσκευή οπουδήποτε μέσα στο σπίτι ή το γραφείο του μέσα στην εμβέλεια του ήδη υπάρχοντος Wi-Fi, και ο ενσωματωμένος αισθητήρας σήματος LED Wi-Fi θα τον ενημερώσει άμεσα σε πραγματικό χρόνο για την ισχύ του σήματος Wi-Fi.
  • Πεντακάθαρη Εικόνα και Ήχος, Νύχτα και Ημέρα – με ανάλυση 720p HD προσφέρει λεπτομερή εικόνα του χώρου, ενώ η νυχτερινή λήψη παρέχει ορατότητα έως και 5 μέτρα.
  • Ευρυγώνιοι Φακοί – για μεγαλύτερη εικόνα του χώρου χωρίς την προσθήκη περισσότερων καμερών.
  • Πρωτοποριακός Σχεδιασμός – ο κομψός σχεδιασμός της κάμερας προσφέρει πρωτοφανή ευελιξία για εύκολη τοποθέτηση, χωρίς να επηρεαστεί ο προσανατολισμός.
  • Ανίχνευση Κίνησης και Ήχου με Ειδοποιήσεις και Καταγραφή – για να μην χάνεται ούτε μια στιγμή. Ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις στο smartphone ή στο e-mail του όταν ανιχνευτεί κίνηση ή ήχος, ή απλά, με την εισαγωγή μιας κάρτας microSD, να καταγράφει το video του συμβάντος.
  • Εύκολη Εγκατάσταση και χωρίς Συνδρομή – ο χρήστης μπορεί να την εγκαταστήσει εύκολα και άμεσα εγκατάσταση από ένα smartphone με την δωρεάν εφαρμογή mydlink Lite και να αποκτήσει πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο χωρίς επιβαρύνσεις συνδρομής.
  • Ασφαλής Πρόσβαση – το διπλό επίπεδο ασφαλείας μέσω του πρωτοκόλλου Wi-Fi Protected Access και η τεχνολογία ισχυρής κρυπτογράφησης, διασφαλίζουν ότι τα video παραμένουν ιδιωτικά και ασφαλή όταν υπάρχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτά.

«Η νέα HD Wi-Fi Κάμερα προσθέτει στην σειρά των συσκευών mydlink ένα νέο επίπεδο στην εμπειρία άνεσης του χρήστη. Με διακριτικό σχεδιασμό, προσιτή τιμή και απλή λειτουργία είναι ιδανική για όσους ξεκινούν να κάνουν το σπίτι ή το γραφείο τους εξυπνότερο και ασφαλέστερο», ανέφερε ο Ivo Pavicic, Sales Manager D-Link Greece & Adria. «Όπως με όλη τη σειρά λύσεων παρακολούθησης, έτσι και η DCS-963L αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της δέσμευσης της D-Link να παρέχει καινοτόμες λύσεις στους χρήστες που θέλουν να είναι συνδεδεμένοι με ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς».

Είτε πρόκειται για γονιό, είτε για ιδιοκτήτη μιας μικρής επιχείρησης ή απλά για κάποιον που θέλει να παρακολουθεί κάτι σημαντικό, η DCS-936L του προσφέρει εικόνα του σπιτιού ή του γραφείου του, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο κι αν βρίσκεται. Η δυνατότητα θέασης σε πραγματικό χρόνο και η καταγραφή στιγμών που τους ενδιαφέρουν, καθησυχάζουν τους χρήστες και τους επιτρέπουν να κάνουν τις διακοπές τους ή κάποιο επαγγελματικό ταξίδι χωρίς να χρειαστεί να ανησυχούν για το σπίτι ή το γραφείο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια