ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Enermax λανσάρει τη νέα σειρά κουτιών Steelwing

Η ENERMAX κυκλοφόρησε επίσημα τη σειρά κουτιών STEELWING, ένα αλουμινένιο micro-ATX κουτί  με ένα πανοραμικό πλαϊνό panel από ενισχυμένο γυαλί. Το μπροστινό μέρος διαθέτει ένα σχεδιασμό που μοιάζει με φτερό και εσωτερικά του υπάρχει ένα ανεμιστήρας με κυκλικά leds τα οποία φωτίζουν το κουτί, μετατρέποντάς το σε ένα κομμάτι μοντέρνα διακόσμησης.

large_43b.jpglarge_43a.jpg

Το κουτί είναι κατασκευασμένο από ένα κράμα αλουμινίου με πάχος 3.5 mm  το οποίο βοηθάει στην απαγωγή της θερμότητας τρεις φορές πιο γρήγορα από τα κουτιά κατασκευασμένα από ατσάλι. Επίσης χάρις στο πλαϊνό παράθυρο, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο γυαλί πάχους 3 mm, μπορείτε να θαυμάζετε τα εξαρτήματα στο εσωτερικό του κουτιού. Οι  εξωτερικές επιφάνειες είναι αμμοβολημένες και ανοδιωμένες, αποτρέποντας έτσι τα σημάδια από γρατσουνιές ή δακτυλικά αποτυπώματα.

    large_43c.jpg
Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν επτά αλουμινένιες πλάκες, οι οποίες βοηθάνε στη ροή του αέρα αφήνοντας κενά μεταξύ τους. Στη ροή του αέρα βοηθάνε και οι ειδικές οπές στο μπροστινό και πάνω μέρος αλλά και ο προεγκατεστημένος ανεμιστήρας των 120 mm στο μπροστινό μέρος.
Στον ευρύχωρο εσωτερικό χώρο μπορεί να τοποθετηθεί ένας δίσκος των 3.5"  και ένας των 2.5" στο πίσω μέρος και ένας δίσκος 3.5" ή ένας ανεμιστήρας των 120mm  στο μπροστινό μέρος όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει και το ψυγείο της υδρόψυξης. Το STEELWING μπορεί να δεχθεί κάρτες γραφικών με μήκος μέχρι τα 290 mm.

Δεν υπάρχουν σχόλια