ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nέα laptops και AIOs της HP, Envy 13, Spectre x360 και Envy AIO 27

Η HP ανακοίνωσε την ανανεωμένη της σειρά από convertible και thin-and-light laptops καθώς και all-in-one, τα οποία έρχονται με λεπτό και κομψό σχεδιασμό, με ισχυρότερους επεξεργαστές και βελτιωμένη αυτονομία (για τα laptops).
Αν και οι νέοι φορητοί υπολογιστές Spectre x360 και Envy 13 δεν μπορούν να κλέψουν τον τίτλο του λεπτότερου φορητού υπολογιστή από το Spectre, είναι εντυπωσιακά λεπτά με προφίλ που δεν ξεπερνάει τα 13,8mm και 14mm αντίστοιχα. Και τα δύο laptops της εταιρείας προσφέρονται σε εκδόσεις με 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i5 ή Core i7, με έως και χωρητικότητας 1TB solid state drives καθώς και με ηχεία και συστήματα ήχου που έχει επιμεληθεί η εταιρεία Bang & Olufsen.

Σύμφωνα με την HP, τα Spectre x360 και Envy 13 έχουν μπαταρίες που διαρκούν 14 και 15 ώρες αντίστοιχα, ενώ υποστηρίζεται και στις δύο περιπτώσεις τεχνολογία HP Fast Charge. Αυτό σημαίνει ότι και στις δύο περίπτωσεις, η μπαταρία φορτίζει στο 90% μέσα σε 90 λεπτά.

Το νέο Spectre x360 έχει πολλές ομοιότητες με το προηγούμενο μοντέλο, ωστόσο τώρα διαθέτει νέους μεντεσέδες και μικρότερα περιθώρια γύρω από την οθόνη (micro-edge). Επίσης διαθέτει dual-fan σχεδιασμό για να λειτουργεί σε χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και όταν τρέχει απαιτητικές εργασίες.

Διαθέτει οθόνη αφής LCD IPS ανάλυσης Full HD και στον εξοπλισμό του εντοπίζονται δύο USB Type-C υποδοχές που υποστηρίζουν Thunderbolt 3, webcam με μικρόφωνο και 12% μεγαλύτερο εύρος πεδίου καθώς και κάμερα υπερύθρων που ενεργοποιεί το χαρακτηριστικό Windows Hello της Microsoft, για logins χρησιμοποιώντας το πρόσωπό σας.

Δημοσιευμένη Εικόνα


Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι επιλογές οθόνης για το Envy 13 από την άλλη είναι πολλές, με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει ανάλυση Full HD, Quad HD και Ultra HD στην περίπτωση που προτιμάει την απλή οθόνη ή ανάλυση Quad HD και πάνω, στην περίπτωση που επιθυμεί να αποκτήσει το laptop με οθόνη αφής.

To νέο Envy 13 διαθέτει μεταξύ άλλων δύο USB 3.0 και μία USB Type-C θύρες, ενώ όπως και το Spectre x360 διαθέτει μικρά περιθώρια.

Δημοσιευμένη Εικόνα


Δημοσιευμένη Εικόνα

Η HP ανανέωσε επίσης και τον desktop υπολογιστή Envy All-In-One 27, ο οποίος ενσωματώνει floating Technicolor-certified οθόνη HD που έχει πάχος μόλις 15mm και sound bar τεσσάρων ηχείων.

Για να καταστήσει την οθόνη τόσο λεπτή, η HP τοποθέτησε όλο το hardware (motherboard κ.ά) στην βάση του, και ο χρήστης μπορεί να τον επιλέξει με Intel Core i5 ή Core i7 επεξεργαστές 6ης γενιάς καθώς και με Nvidia GeForce GTX 950M.

Δημοσιευμένη Εικόνα


Δημοσιευμένη Εικόνα

Τo Spectre x360 κυκλοφορεί ήδη με κόστος από $1050 ενώ το Envy 13 θα διατεθεί από τις 26 Οκτωβρίου και σε τιμές που θα ξεκινούν από τα $850. To Envy All-In-One 27 θα διατεθεί αργότερα μέσα στον μήνα με τιμές που θα ξεκινούν από τα $1299.

Δεν υπάρχουν σχόλια