ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλήθος νέων RGB προϊόντων από την Corsair

Η Corsair φαίνεται να το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα του RGB φωτισμού στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ανακοινώνοντας μια νέα σειρά προϊόντων. Έτσι στα πλαίσια του συνθήματος " Do It With The Lights On " η Corsair ανακοίνωσε ανεμιστήρες, κουτιά, ακόμα και mouse pad με RGB φωτισμό.

Ξεκινώντας από τα CORSAIR Crystal Series 460X RGB, πρόκειται για μια νέα σειρά κουτιών η οποία χρησιμοποιεί στα πλάγια και μπροστά σκληρυμένο γυαλί ώστε να μπορεί κάποιος να δει στο εσωτερικό του κουτιού αλλά και ο εσωτερικός φωτισμός του κουτιού να εξέρχεται αυτού ανεμπόδιστος. Τρεις ανεμιστήρες SP120 RGB LED αναλαμβάνουν να αποδώσουν ακόμα περισσότερο χρώμα, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό οπτικό σύνολο. Ενσωματωμένα ρυθμιστικά στην πρόσοψη του κουτιού, επιτρέπουν την εύκολη εναλλαγή εφέ.

large.57d33821bbaf1_CORSAIRCrystalSeries460XRGBCase.jpg

Περισσότερα για το Crystal 460X μπορείτε να δείτε εδώ

Στον τομέα των ανεμιστήρων RGB, η Corsair θα διαθέτει τις σειρές SP120 RGB και HD 120 RGB LED. Η σειρά SP120 RGB θα έρχεται με τέσσερα LEDs. Αν αυτά σας φαίνονται λίγα, η σειρά HD120 RGB θα έρχεται με 12 LEDs. Ένας ελεγκτής με τρεις διαφορετικές λειτουργίες, αναλαμβάνει την εναλλαγή των χρωμάτων και των εφέ. Τα μοντέλα της σειράς SP120 RGB διαθέτουν 3pin καλώδιο και περιστρέφονται στις 1400 στροφές, ενώ τα μοντέλα της σειράς HD120 RGB διαθέτουν 4pin καλώδιο με υποστήριξη PWM και περιστρέφονται με μεταβλητό ρυθμό περιστροφής από 800 έως 1725 rpm.

large.57d3382795ed3_SP120RGBandHD120RGBLED.jpg

Περισσότερα για τους ανεμιστήρες μπορείτε να βρείτε εδώ
Υπάρχει και σχετικό βίντεο

Το επόμενο προϊόν της Corsair είναι το MM800 Polaris RGB Mouse Pad. Πρόκειται για ένα mouse pad με RGB φωτισμό περιφερειακά και δυνατότητα άπειρων συνδυασμών οπτικών εφέ. Το mouse pad είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ώστε να αποτελεί μια ιδανική επιφάνεια για το ποντίκι, έχοντας και μια pass through USB θύρα ώστε να μην καταλαμβάνει μια επιπλέον USB θύρα από το σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια