ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Mi Mix είναι smartphone του μέλλοντος

Το Mi Mix είναι για τη Xiaomi το smartphone του μέλλοντος με οθόνη χωρίς περιθώριαΜπορεί η Xiaomi στη σημερινή της παρουσίαση να έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο Mi Note 2smartphone, όμως δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ένα δεύτερο smartphone που παρουσίασε η εταιρεία, το Mi MIX έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας.
Από την πρωτότυπη μορφή στην παραγωγή και κυκλοφορία τον επόμενο μήνα, το Mi Mix σύμφωνα με τη Xiaomi είναι «κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην αγορά». Ο λόγος είναι η οθόνη των 6,4 ιντσών, η οποία έχει ελάχιστα περιθώρια, κάτι που της επιτρέπει να καλύπτει το 91.3% της εμπρόσθιας επιφάνειας, δημιουργώντας όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτή ακριβώς η διαφοροποίηση, επιτρέπει στο Mi Mix να διαθέτει διαστάσεις ίδιες με αυτές του iPhone 7 Plus (5,5 ιντσών) αν και διαθέτει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη με αναλογία διαστάσεων 17:9.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Για το σχεδιασμό της συσκευής, η Xiaomi συνεργάστηκε με το διάσημο Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck ενώ διαθέτει κεραμική επίστρωση. Για την κατασκευή του Mi Mix, χρειάστηκαν αρκετές αλλαγές στην τοποθέτηση των αισθητήρων αλλά και άλλων χαρακτηριστικών σε σχέση με τα περισσότερα smartphones της αγοράς έτσι ώστε να υπάρξει η μεγάλη αλλαγή στην οθόνη. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το ακουστικό το οποίο δεν υπάρχει στην εμπρόσθια επιφάνεια και αντί γι' αυτό η Xiaomi χρησιμοποιεί μια διαφορετική τεχνολογία (κεραμικό ακουστικό σύστημα) όπου αρκεί ο χρήστης να τοποθετήσει το αυτί του πάνω στην οθόνη προκειμένου να ακούσει τον συνομιλητή του.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επιπλέον η εμπρόσθια κάμερα των 5MP έχει τοποθετηθεί στο κάτω δεξί μέρος και διαθέτει 50% μικρότερο μέγεθος από άλλες αντίστοιχες προτάσεις. Τέλος αντί για τη χρήση αισθητήρα εγγύτητας, η Xiaomi χρησιμοποιεί έναν νέας γενιάς αισθητήρα που χρησιμοποιεί υπερήχους προκειμένου να εντοπίσει την απόσταση της οθόνης από το αυτί μας.

Στο εσωτερικό το Mi Mix διαθέτει Snapdragon 821 με 4GB μνήμη και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4400mAh και υπόσχεται πολύ καλή αυτονομία με υποστήριξη Quick Charge 3.0. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 16MP και είναι σε θέση να κάνει εγγραφή βίντεο στην 4K ανάλυση.

Σύμφωνα με τη Xiaomi, το Mi Mix θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του έτους αρχικά στην Κίνα με τιμή περίπου $515 ενώ θα υπάρξει και ένα δεύτερο μοντέλο, το Mi Mix Pro με 6GB μνήμη και 256GB αποθηκευτικό χώρου το οποίο θα κοστίζει $590.

Δεν υπάρχουν σχόλια