ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το 2010 το Google Phone 4G

Μέσα στο 2010 θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Google Phone που θα υποστηρίζει το πρότυπο μεταφοράς δεδομένων Long Term Evolution (LTE). Αυτό αποκάλυψε ο Andy Rubin, διευθύνων του Android, σε μια συνέντευξη που έδωσε στο γερμανικό περιοδικό CHIP στο πλαίσιο της Mobile World Congress.
Αν αυτή η έκδοση θα αποτελεί το Nexus Two παραμένει ακόμα ένα ανοικτό θέμα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι θα κυκλοφορήσουν και άλλα κινητά της Google που θα φέρουν την ονομασία Nexus, σύμφωνα με τον Rubin. Και παρά τις όχι τόσο καλές πωλήσεις του Nexus One, o Rubin δηλώνει ικανοποιημένος.
Επιπλέον συμπλήρωσε ότι το Chrome OS δεν θα χρησιμοποιηθεί στα smartphones, καθώς αποτελεί μια πλατφόρμα σχεδιασμένη για netbooks και notebooks. Το Android, αντιθέτως, απευθύνεται στα κινητά τηλέφωνα. Φυσικά η πλατφόρμα του κινητού θα ανανεωθεί σημαντικά και ελπίζουμε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει βελτιωθεί σε αρκετά σημεία και τέλος η ελπίδα ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει την κατάλληλη τιμολογιακή πολιτική για να ανεβάσει τις πωλήσεις που δείχνουν ότι παραμένουν μέτριες εδώ και καιρό...

Δεν υπάρχουν σχόλια