ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ricoh CX3: ανθεκτική στο "θόρυβο"

Η Ricoh παρουσίασε την CX3, μια κάμερα compact με 10,7x οπτικό ζουμ, ένα μοντέλο που έρχεται να διαδεχθεί την CX2. H CX3 προσφέρει, σύμφωνα με την Ricoh, ένα καλύτερο αισθητήρα όπως και μια βελτιωμένη λειτουργία μείωσης του θορύβου.
Το εστιακό της εύρος ανέρχεται στα 28-300mm, ενώ ο αισθητήρας εικόνας λειτουργεί στα 10,6MPixels, προσφέροντας, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες κακού φωτισμού. Και ο, ήδη εισαχθέν από το 2009, αλγόριθμος AGR DIGITAL III, υπόσχεται να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα μέσω της μείωσης του "θορύβου" στην εικόνα.
Η μηχανή μπορεί να τραβά φωτογραφίες σε ταχύτητα 5 εικόνες/δευτερόλεπτο και σε πλήρη ανάλυση. Επιπλέον προσφέρει μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες. Όπως του ότι μπορεί να γράψει βίντεο HD σε ανάλυση 1.280x720pixels. Τις εικόνες και τα βίντεο που τραβάτε μπορείτε να τα δείτε στην 3" οθόνη LCD της συσκευής και μάλιστα στα 920.000pixels. H Ricoh CX3 θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά από τις 19 Φεβρουαρίου σε τιμή κοντά στα 350 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια