ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

SE Aspen: οικολογικό κινητό με WM 6.5

Η Sony Ericsson διεύρυνε την γκάμα των Windows κινητών της με ένα μέλος της σειράς GreenHeart που ακούει στο όνομα Aspen (ένα μοντέλο που έως τώρα ήταν γνωστό, σύμφωνα με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο Internet, ως Faith).
To νέο κινητό της Sony Ericsson εκμεταλλεύεται το τρέχον λειτουργικό σύστημα για smartphones Windows Mobile 6.5.3, πάνω στο οποίο ο κατασκευαστής έχει "κουμπώσει" ένα πρόσθετο δικό του περιβάλλον εργασίας, το οποίο χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στο Xperia X1.
Το Aspen διαθέτει μια οθόνη αφής των 2,4", πλήκτρα ελέγχου κι ένα πληκτρολόγιο QWERTY το οποίο παραπέμπει σε ένα BlackBerry. Tα WLAN και HSDPA για ταχύτατες συνδέσεις στο Internet, ένα GPS module όπως μια κάμερα των 3,2MPixels και η δυνατότητα διεύρυνσης της μνήμης με κάρτες microSD, συμπληρώνουν τον εξοπλισμό του Aspen. Και όπως κάνει η Sony Ericsson με όλα τα μοντέλα της σειράς GreenHeart, έχει περιορίσει τη συσκευασία στα ελάχιστα απαραίτητα - όπως είναι ένας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης φορτιστής. Το Aspen θα μπει στην αγορά μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2010 σε τιμή κοντά στα 380 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια